- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Θεοδωρικάκος: «Κάθε βράδυ η Τουρκία στέλνει 1.500 μετανάστες στον Έβρο»
Τι απαντά ο ΥΠΡΟΠΟ στις επιθέσεις της Άγκυρας περί «τρομοκρατίας»
Τάκη Θεοδωρικάκος: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την κατάσταση στον Έβρο και τις παρακολουθήσεις
H πίεση στον Έβρο συνεχίζεται σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι «κάθε βράδυ η Τουρκία στέλνει περί τους 1.500 παράνομους μετανάστες, οι οποίοι επιχειρούν να φτάσουν στα σύνορα αλλά αποθαρρύνονται από την παρουσία της αστυνομίας και του ελληνικού στρατού».
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε και στις επιθέσεις από την πλευρά της Τουρκίας μετά την αιματηρή τρομοκρατική ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη: «Φυλάμε αποτελεσματικά τα σύνορά μας και δεν επιτρέπουμε την είσοδο τρομοκρατών στη χώρα μας. Η Ελλάδα ουδέποτε φιλοξένησε τρομοκράτες, είναι κράτος δικαίου, είναι η χώρα που συμβάλει στην ειρήνη και στη σταθερότητα στην περιοχή».
Θεοδωρικάκος για παρακολουθήσεις: «Τα θέματα για τις υποκλοπές αφορούν περισσότερο την πλατεία Κολωνακίου»
«Τα θέματα για τις υποκλοπές, αν έγιναν ή δεν έγιναν απασχολούν περισσότερο την πλατεία Κολωνακίου και όχι τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο υπουργός, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση Novartis Νο 2 και τόνισε ότι το λέει τόσο απαξιωτικά «γιατί ακόμα και αυτοί που τα καταγγέλλουν, καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν εγκλήματα και ότι δεν έχουν στοιχεία, και αν έχουν οφείλουν να τα καταθέσουν στη δικαιοσύνη. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και πειστικό να εμφανίζουν κάποιοι με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο ένα πλαίσιο κατασυκοφάντησης του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και της ΝΔ επειδή δεν έχουν να πουν τίποτα για τα πραγματικά θέματα που ενδιαφέρουν τον ελληνικό λαό».
Στη συνέχεια, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποποινικοποίησε την εμπορία και κατοχή παράνομων λογισμικών και πρέπει να δώσει απαντήσεις.
Την ίδια ώρα, για τον εκσυγχρονισμό της ΕΥΠ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση ανέλαβε αυτή τη θεσμική πρωτοβουλία και ήδη ξεκίνησε η διαβούλευση, υπογραμμίζοντας πως οι ρυθμίσεις είναι θετικές γιατί εκσυγχρονίζουν όλο το πλαίσιο λειτουργίας και δίνουν εγγυήσεις καλύτερης λειτουργίας προς την ελληνική κοινωνία.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.