Ελλαδα

Χειρουργήθηκε η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Η κατάσταση της υγείας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεβάτια ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Κρεβάτια ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης © EUROKINISSI

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη - Σε χειρουργείο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η 39χρονη Ελληνίδα

Σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση θραύσματος και σε αποκατάσταση κατάγματος κνήμης υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά τη φονική έκρηξη στη Κωνσταντινούπολη

Όπως ανακοινώθηκε από το Νοσοκομείο, η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο. 

Η 39χρονη έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, χτες βράδυ, με τουρκικό ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου. Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή στην Ορθοπαιδική Κλινική και για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη θραύσματος στο κάτω άκρο και κατάγματος κνήμης. Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο η 39χρονη Ελληνίδα από την Κωνσταντινούπολη να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος και την αποκατάσταση του κατάγματος.

Κατέφθασε η τραυματισμένη Ελληνίδα από την Κωνσταντινουπολη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.