- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η 39χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Έφτασε στο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης η 39χρονη που τραυματίστηκε
Η 39χρονη Ελληνίδα τουρίστρια που βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της φονικής έκρηξης στο κέντρο της πόλης, έφτασε σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, επέστρεψε με τουρκικό ασθενοφόρο. Η ίδια φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή της ύστερα από την σοκαριστική περιπέτεια που έζησε στην Πόλη, που στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους και παρ' ολίγον να γίνει κι εκείνη θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης.
«Ήμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και έτσι ήμουν πολύ τυχερή. Πάντα είμαι τυχερή στη ζωή μου. Σίγουρα με προστάτεψε ο θεός», δήλωσε η ίδια κατά την άφιξή της.
Και είπε με συγκίνηση πως λυπάται για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική έκρηξη. Η ίδια επισημαίνει πως θα επισκεφτεί ξανά την Κωνσταντινούπολη, αφού δώσει χρόνο στον εαυτό της ώστε να επουλωθούν τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά σημάδια.
«Έχω μάθει στη ζωή μου τις δύσκολες καταστάσεις να τις ξεπερνάω εύκολα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να πάω ξανά, αλλά προς το παρόν σκέφτομαι να γίνω καλά. Αυτές οι μέρες ήταν πολύ πιεστικές με την Τουρκία, τους γιατρούς και τις συνεντεύξεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.