Ελλαδα

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η 39χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η 39χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
Στη Θεσσαλονίκη η 39χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Έφτασε στο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης η 39χρονη που τραυματίστηκε

Η 39χρονη Ελληνίδα τουρίστρια που βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της φονικής έκρηξης στο κέντρο της πόλης, έφτασε σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, επέστρεψε με τουρκικό ασθενοφόρο. Η ίδια φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή της ύστερα από την σοκαριστική περιπέτεια που έζησε στην Πόλη, που στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους και παρ' ολίγον να γίνει κι εκείνη θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης.

THESSTODAY.GR - Στο Παπαγεωργίου η 39χρονη που τραυματίστηκε στην έκρηξη της Κωνσταντινούπολης

«Ήμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και έτσι ήμουν πολύ τυχερή. Πάντα είμαι τυχερή στη ζωή μου. Σίγουρα με προστάτεψε ο θεός», δήλωσε η ίδια κατά την άφιξή της.

Και είπε με συγκίνηση πως λυπάται για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική έκρηξη. Η ίδια επισημαίνει πως θα επισκεφτεί ξανά την Κωνσταντινούπολη, αφού δώσει χρόνο στον εαυτό της ώστε να επουλωθούν τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά σημάδια.

«Έχω μάθει στη ζωή μου τις δύσκολες καταστάσεις να τις ξεπερνάω εύκολα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να πάω ξανά, αλλά προς το παρόν σκέφτομαι να γίνω καλά. Αυτές οι μέρες ήταν πολύ πιεστικές με την Τουρκία, τους γιατρούς και τις συνεντεύξεις».

THESSTODAY.GR - Δηλώσεις 39χρονης που τραυματίστηκε στην Τουρκία - Θα ξαναπάω στην Κωνσταντινούπολη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ