Πολιτικη & Οικονομια

Βαρείς χαρακτηρισμοί από τον υφ. Εσωτερικών της Τουρκίας κατά Θεοδωρικάκου - Η απάντηση του ΥΠΡΟΠΟ

Ο «διάλογος» στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην επίθεση του Ισμαήλ Τσακαλί

Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς μέσω Twitter εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Ισμαήλ Τσατακλί, κατά του έλληνα υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου

Ο Ισμαήλ Τσατακλί με αφορμή τη δήλωση του ΥΠΡΟΠΟ ότι «η Ελλάδα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της», επιτέθηκε στον Τάκη Θεοδωρικάκο, χαρακτηρίζοντάς τον «αναιδή και αδιάντροπο». «Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα (!) Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα από το Στρατόπεδο Λαυρίου του PKK (!) Από τα μέλη της FETO που δέχεστε (!) Εσείς σκοτώνετε αθώους, ανοίγετε αγκαλιές στους τρομοκράτες!», έγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας σε ανάρτησή του στο Twitter. 

Η απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου στον Ισμαήλ Τσατακλί

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε στην επίθεση του Τούρκου υφυπουργού, γράφοντας στο Twitter: «Αδιάντροποι είναι όποιοι εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους, τους παράνομους μετανάστες, με βάρβαρο τρόπο και όσοι δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δύο λαών μας. Η Ελλάδα από θέση αρχών είναι ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και αυτό το γνωρίζει όλη η ανθρωπότητα. Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες των εκπροσώπων του Υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας πέφτουν στο κενό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ