- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αίτημα τηλεοπτικής κάλυψης της δίκης υπέβαλλαν Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη
Ποιο χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός ως «προσωπικό δράμα»
Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλος ζήτησαν τηλεοπτική κάλυψη της δίκης τους.
Το αίτημα της τηλεοπτικής κάλυψης της δίκης του Ειδικού Δικαστηρίου υπέβαλλαν μέσω των συνηγόρων τους οι δύο κατηγορούμενοι, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και Ελένη Τουλουπάκη.
«Θα θέσω μια ανθρώπινη παράμετρο. Το προσωπικό μου δράμα. Προσπαθούν να με εμφανίσουν ως κακούργο, τι Ρασπούτιν, τι αυτό! Όταν η ανεξάρτητη δικαιοσύνη είπε ότι δεν ισχύουν όλα αυτά, διέρρεαν ότι κατηγορούμαι για σωρεία κακουργημάτων. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, θα αποδειχθεί η αλήθεια, θα τη μάθει ο ελληνικός λαός» ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πρώην εισαγγελέως εφετών Γεωργίας Τσατάνη, να παραστεί στη δίκη προς υποστήριξη της κατηγορίας της παράβασης καθήκοντος που αποδίδεται στον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης.
Την απόρριψη του αιτήματος είχε προτείνει και η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή. Κατά την εισαγγελική λειτουργό, έχει παραγραφεί το δικαίωμα λόγω παρέλευσης της πενταετίας από τότε που ο κ. Παπαγγελόπουλος φέρεται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να επιχείρησε παρέμβαση στο έργο της κ. Τσατάνη.
Πηγή: ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.