- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βουλή: Διαψεύδεται έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Κυρανάκη – Τζανακόπουλο
Κατά την ακρόαση του Διοικητή της ΕΥΠ στην εξεταστική επιτροπή
Διαψεύδουν πηγές της Εξεταστικής το φραστικό επεισόδιο Κυρανάκη – Τζανακόπουλου.
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων, που θέλουν να σημειώθηκε καβγάς μεταξύ των βουλευτών Κ. Κυρανάκη και Δ. Τζανακόπουλου στη χθεσινόβραδινή συνεδρίαση, προχωρούν πηγές της Εξεταστικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της Πέμπτης προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους δύο βουλευτές, με αφορμή τον τρόπο εξέτασης του μάρτυρα Θεμιστοκλή Δεμίρη, νυν διοικητή της ΕΥΠ.
Κάποιες πηγές της Εξεταστικής υποστήριζαν μάλιστα ότι ο γαλάζιος βουλευτής πλησίασε στο έδρανο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε να διαμαρτύρεται φωνάζοντας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει λεκτική αντιπαράθεση και ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Σύμφωνα με άλλες πηγές της Εξεταστικής κατά την εξέταση του κ. Δεμίρη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν συνεχώς αυθαίρετες κρίσεις απόψεων και ο κ. Τζανακόπουλος φέρεται να απέδωσε στον κ. Δεμίρη την άποψη ότι «ο Διοικητής της ΕΥΠ είναι πάνω από το Σύνταγμα» κάτι που, όπως σχολιάζουην, ουδέποτε δήλωσε ή υπονόησε ο κ. Δεμίρης. Κάνουν λόγο για απειλές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εκτός μικροφώνου προς τον κ. Κυρανάκη και ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να καταγραφούν αυτές οι απειλές στα πρακτικά.
Η απάντηση των πρώτων πηγών σε αυτή την εκδοχή των γεγονότων είναι ότι η πλευρά της πλειοψηφίας είναι εκείνη που έδειξε δυσφορία για τον βουλευτή Κυρανάκη. Πάντως για την Εξεταστική το περιστατικό θεωρείται λήξαν.
Πηγή: ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.