- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έπαθε διάστρεμμα παίζοντας μπάσκετ στο Ζάππειο
Στο διήμερο φεστιβάλ του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης: Για μπάσκετ στο Ζάππειο - Ο τραυματισμός του και το διάστρεμμα στους εορτασμούς για την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έπαθε διάστρεμμα ενώ έπαιζε μπάσκετ κατά την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο. Ο πρόεδρος του κόμματος τραυματίστηκε ελαφρά και θα πραγματοποιήσει κανονικά την αποψινή του ομιλία στο αίθριο του Ζαππείου.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μπάλα μπάσκετ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε προλάβει να πετύχει αρκετά τρίποντα. Την ίδια ώρα, μπάσκετ έπαιζαν στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, και βουλευτές.
Νίκος Ανδρουλάκης: «Είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες, όχι μόνο της νέας γενιάς»
Με τη νεολαία πρωταγωνιστή άνοιξε την Παρασκευή (2/9) η αυλαία του διήμερου φεστιβάλ που διοργανώνει φέτος το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής για τη συμπλήρωση 48 ετών από την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος.
Μεταξύ άλλων στο αίθριο του Ζαππείου πραγματοποιήθηκε θεματικό τραπέζι διαλόγου για την εργασιακή επισφάλεια των νέων με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, νομικών, εκπροσώπων της ΓΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ.
Σε παρέμβαση του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες, όχι μόνο της νέας γενιάς, αλλά όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων, γιατί όλοι κωπηλατούμε στο ίδιο καράβι. Και πρέπει όλες οι γενιές να δώσουν μία μάχη με τη φωνή της λογικής και της αξιοπρέπειας. Τα προβλήματα όσο αφήνουμε το χρόνο να περνά, τόσο διογκώνονται και οι όποιες λύσεις θα είναι πολύ δυσκολότερες με αυτές που έχουμε σήμερα στο τραπέζι των αποφάσεων. Και ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησε η χιλιετηρίδα που ζούμε σήμερα. Είχαμε πολλές επιλογές στο τραπέζι και κάναμε όλα τα λάθη που μας οδήγησαν στο μνημόνιο παρόλο, που κάποιοι σήμερα συνεχίζουν να κάνουν τους Πόντιους Πιλάτους».
Σήμερα οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ ξεκινούν στις 18:30 με θεματική συζήτηση για την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες και θα ολοκληρωθούν στις 19:30 με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Την επόμενη φορά να συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα»
Η τετράδα ζυμαρικών κοστίζει περισσότερο από τέσσερα χωριστά πακέτα
Aναρχικοί εναντίον ακροαριστερών με φόντο την ανομία
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.