Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη «παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας»

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στη χρυσή πρωταθλήτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με τις συναθλήτριές της στο βάθρο ποζάρουν με τα χρυσά μετάλλια
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με τις συναθλήτριές της στο βάθρο © ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Τα συγχαρητήρια από Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο.

Στον θρίαμβο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη αναφέρεται με ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συγχαίροντας τη χρυσή πρωταθλήτρια και για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ βάδην, το οποίο κατέκτησε το πρωί του Σαββάτου (20/8) μετά από μία εντυπωσιακή κούρσα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

«Στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού αθλητισμού και πάλι η Ελλάδα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες, παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας», γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια ώρα, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με τον διπλό θρίαμβό της. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κάνει ποτέ νταμπλ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

«Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με αφορμή την κατάκτηση του νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου από την 38χρονη βαδίστρια. «Δεύτερο χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και στα 20χλμ βάδην. Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις. Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας», αναφέρει στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Δεύτερο χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και στα 20χλμ βάδην. Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8...

Posted by Alexis Tsipras on Saturday, August 20, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ