Πολιτικη & Οικονομια

Κικίλιας: Αυτές είναι οι επτά πρωτοβουλίες για τον ελληνικό Τουρισμό

«Ο ελληνικός Τουρισμός είναι εδώ για να να δώσει εισόδημα στο πορτοφόλι της μέσης ελληνικής οικογένειας», αναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας
Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Βασίλης Κικίλιας: Ποιες είναι οι επτά πρωτοβουλίες του Υπουργείου Τουρισμού για τον ελληνικό Τουρισμό.

Τις επτά πρωτοβουλίες που έχει λάβει το Υπουργείο Τουρισμού για τον ελληνικό Τουρισμό παρουσίασε ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.
 
Σε άρθρό του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρει ότι ο ελληνικός Τουρισμός είναι εδώ για να στηρίξει την οικονομία και την κοινωνία, να δώσει εισόδημα στο «πορτοφόλι» της μέσης ελληνικής οικογένειας, να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
 

Βασίλης Κικίλιας - Τουρισμός: Αυτές είναι οι επτά πρωτοβουλίες του Υπουργείου

 
  • Εννέα απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Βοστώνη, Φιλαδέλφεια κ.λπ.) στην Ελλάδα, μέχρι τον Οκτώβριο, με περισσότερους από 3.000 επισκέπτες κάθε εβδομάδα.
  • Περισσότερες από 3.000.000 είναι ήδη οι διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις από τη Γαλλία προς τη χώρα μας.
  • Η TUI Holidays, ο μεγαλύτερος tour operator στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι για το 2022 Νο1 στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών είναι η Ελλάδα, μαζί με την Ισπανία. Ο CEO τους, Friedrich Joussen, στις 19 Ιανουαρίου σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα φέρει διπλάσιο κόσμο φέτος στην Ελλάδα, με τους υπολογισμούς του να φτάνουν τα 3 εκατ.
  • Νέες συμφωνίες με το Ισραήλ, το οποίο επισκέφτηκα 28-29 Μαρτίου για την προσέλκυση των Ισραηλινών, πέραν των καλοκαιρινών μηνών, στην περίοδο των διακοπών τους για το Εβραϊκό νέο έτος (μέσα Σεπτεμβρίου-μέσα Οκτωβρίου), που θα συμβάλλει και στο στόχο της επέκτασης της τουριστικής περιόδου.
  • Η Αυστραλία με το πολυπληθές ελληνικό στοιχείο «ανοίγει» προς τη χώρα μας μετά από 2 χρόνια.
  • Στις 28 Μαρτίου ξεκίνησαν τέσσερις απευθείας πτήσεις από τον Καναδά που θα διπλασιαστούν στην high season (Ιούνιος-Αύγουστος).
  • Μέσα από τις εντατικές προσπάθειες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού η χώρα - μετά από 10 χρόνια - αποκτά και πάλι «γέφυρα» προς τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Το νέο γραφείο του ΕΟΤ στην Ισπανία, με έδρα τη Μαδρίτη, ήδη λειτουργεί εδώ και κάποιες μέρες, ενισχύοντας την παρουσία της Ελλάδας σε περιοχές που δεν ήταν μέχρι σήμερα στις προτεραιότητές της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΘ: Η έκθεση που μεγάλωσε μαζί με τη Θεσσαλονίκη
ΔΕΘ: Η έκθεση που μεγάλωσε μαζί με τη Θεσσαλονίκη

Από τα πρώτα περίπτερα του 1926 και τη μεταπολεμική έκρηξη έως τη σημερινή οικονομική και πολιτική σκηνή της χώρας, η ΔΕΘ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και ετοιμάζεται για το μέλλον

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 90ης ΔΕΘ
Πελάτες, όχι πολίτες: Η ΔΕΘ ως ετήσια τελετουργία συναλλαγής κυβέρνησης και ψηφοφόρων

Ο «πελάτης» αξιολογεί τη σχέση του με την εξουσία με βάση το προσωπικό όφελος. Ο «πολίτης» ενδιαφέρεται και για πράγματα που δεν μεταφράζονται άμεσα σε ευρώ στην τσέπη του

Θεσσαλονίκη
Πώς η Θεσσαλονίκη προσελκύει επισκέπτες 12 μήνες τον χρόνο

Με αιχμή τον συνεδριακό, γαστρονομικό, πολιτιστικό και ιαματικό τουρισμό, η Θεσσαλονίκη αξιοποιεί τη θέση της και εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο διεθνή προορισμό

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY