- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μητσοτάκης - Ερντογάν: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη.
Κάτι παραπάνω από 1,5 ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην προεδρική κατοικία Βαχντετίν, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.
Οι δύο ηγέτες είχαν έναν σύντομο διάλογο λίγο μετά την άφιξη του Έλληνα πρωθυπουργού για το τετ α τετ.
Ο πρωθυπουργός ρώτησε τον πρόεδρο της Τουρκίας πότε επέστρεψε από την Αττάλεια και εκείνος του απάντησε ότι επέστρεψε χθες το βράδυ. «Με όλα αυτά που συμβαίνουν έχουμε πολλά να συζητήσουμε για την περιοχή μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ερντογάν να απαντάει «θα τα συζητήσουμε όλα τώρα».
Η συζήτηση στράφηκε και στο ενδυματολογικό καθώς και οι δυο δεν φορούσαν γραβάτες.
Ο Τούρκος πρόεδρος ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι σπορ ντυμένος με τον πρωθυπουργό να του λέει «το κάνω πάντα. Η χαλαρή ενδυμασία προσφέρεται για πιο ουσιαστικές συζητήσεις». «Κι εγώ προτιμώ την πιο χαλαρή ενδυμασία», απάντησε ο Ερντογάν.
Στο τέλος της κουβέντας ο Έλληνας πρωθυπουργός ρωτήθηκε αν θα πάρει έναν καφέ ή ένα τσάι με τον κ. Μητσοτάκη να απαντάει: μια χαρά είναι το νεράκι, αλλά και προσθέτει: εκτός κι αν πάρετε εσείς ένα τσάι οπότε θα πάρω κι εγώ.
Στο Φανάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Νωρίτερα ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε επισκεφτεί τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.
Στις 16:15 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.