Πολιτικη & Οικονομια

Αττική Οδός: Άμεση καταβολή της αποζημίωσης ζητά το Yπ. Υποδομών

Τις επόμενες ημέρες, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα δοθεί η αποζημίωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αττική Οδός: Την άμεση καταβολή της αποζημίωσης ζητά το Yπουργείο Υποδομών
Αττική Οδός - Κακοκαιρία «Ελπίδα» © EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αττική Οδός - Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Την άμεση καταβολή των 2.000 ευρώ στους δικαιούχους ζήτησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Συνάντηση με εκπροσώπους της Αττικής Οδού είχε σήμερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική οδό, έτσι όπως ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ζήτησε την άμεση καταβολή του ποσού σε όσους το δικαιούνται, καθώς και η επιτάχυνση της διαδικασίας καταβολής.
 
Η εταιρεία επανέλαβε, σύμφωνα με το υπ. Υποδομών, τη δέσμευσή της για την καταβολή του ποσού, ενώ συμφώνησε τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσει στο υπουργείο τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα γίνει η καταβολή.

Καραμανλής - Αττική Οδός: Πόρισμα εντός 20 ημερών

Παράλληλα, από την πλευρά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επισημάνθηκε στην εταιρεία ότι μετά την απόφαση του υπουργού, Κ. Καραμανλή, για συγκρότηση της Επιτροπής του νόμου 4663/2020 (για τη διερεύνηση των ευθυνών από το «κλείσιμο» της κυκλοφορίας στην Αττική οδό), θα πρέπει να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που θα ζητηθούν έτσι ώστε να υποβληθεί το πόρισμα εντός 20 ημερών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ