- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ της πρότασης Τσίπρα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου
Τι αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι Σπύρος Δανέλλης, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μπίστης , Παναγιώτης Παναγιώτου
Υπέρ της πρότασης Τσίπρα για εκλογή προέδρου από τη βάση τάσσονται τέσσερα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπέρ της πρότασης Τσίπρα, για εκλογή ηγεσίας από τη βάση, τάσσονται με κοινή τους δήλωση οι Σπύρος Δανέλλης, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μπίστης και Παναγιώτης Παναγιώτου.
Παράλληλα, αποδοκιμάζουν κάθε προσπάθεια «δαιμονοποίησης» της αντίθετης άποψης και προαναγγέλλουν την κατάθεση προτάσεων «ώστε να αποφευχθούν παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος και να διασφαλιστεί η διαφάνεια και αντιπροσωπευτικότητα στην εκλογή του κεντρικού οργάνου του κόμματος».
Στην κοινή δήλωσή τους αναφέρουν τα ακόλουθα:
«Στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στηρίξαμε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή ηγεσίας ( Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής) από τη βάση του κόμματος.
Το σκεπτικό μας είναι ότι η πρόταση ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις για ένα δημοκρατικό και συμμετοχικό κόμμα ενώ επιταχύνει την διεύρυνση και το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.
Σεβόμαστε την αντίθετη άποψη, αποδοκιμάζουμε κάθε προσπάθεια δαιμονοποίησης της και ζητάμε να πέσουν οι τόνοι. Στην πορεία προς το συνέδριο θα προτείνουμε πρόνοιες ώστε να αποφευχθούν παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος και να διασφαλιστεί η διαφάνεια και αντιπροσωπευτικότητα στην εκλογή του κεντρικού οργάνου του κόμματος.
Σπύρος Δανέλλης
Αντώνης Λιάκος
Νίκος Μπίστης
Παναγιώτης Παναγιώτου».
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας διατύπωσε την πρότασή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στόχος του Αλ. Τσίπρα, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «ένα διαφορετικό, ανοιχτό, ελκυστικό και πιο σύγχρονο κόμμα στην πορεία προς τη νέα διακυβέρνηση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.