Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ για Πολάκη: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας ακολουθούν επικίνδυνο δρόμο

«Μαζί σου Κώστα» ανέφερε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Βαξεβάνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ
Νέα Δημοκρατία © Εurokinissi

Η Νέα Δημοκρατία καυτηριάζει το κάλεσμα του Παύλου Πολάκη για διαμαρτυρία έξω από τον Άρειο Πάγο για την απολογία του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση Novartis.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για συνέχιση των επιθέσεων κατά της Δικαιοσύνης, με αφορμή το κάλεσμα του Παύλου Πολάκη για συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο ως διαμαρτυρία για την κλήση σε απολογία του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση της Novartis.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Πολάκης μετά την επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, την οποία συνέχισε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, καλεί αύριο σε συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να καλέσει σε απολογία τον κ. Βαξεβάνη. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κλιμακώνει την επίθεση κατά του Ανώτατου Δικαστηρίου αμφισβητώντας ευθέως την ανεξαρτησία του. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, επιστρέφοντας σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους, ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία».

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

«Αύριο στις 1.00μμ έξω από τον Άρειο Πάγο συμπαραστεκόμαστε στον Κωστα Βαξεβάνη που αποκάλυψε το Σκάνδαλο NOVARTIS και οδηγείται στη Δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος για σκευωρία!!!»
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ