- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό
Η συμβουλή τους στους ανεμβολίαστους
Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Φάνης Σπανός, ο οποίος καλεί τους ανεμβολίαστους να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Ο Φάνης Σπανός ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό. Με ανάρτηση στο Facebook ο περιφερειάρχης Στερέας Ελλάδας έκανε γνωστή την είδηση ότι έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.
«Όντας δυο φορές εμβολιασμένος, το περνάω ήπια, με συμπτώματα απλού κρυολογήματος. Δυστυχώς, για λίγες μέρες δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση» ανέφερε ο Φάνης Σπανός.
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός έχει κορωνοϊό - Η ανάρτησή του στο Facebook
«Πριν από λίγο διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό. Παρότι στην Περιφέρεια, αλλά και στο σπίτι τηρούμε με προσοχή τα μέτρα ασφαλείας, δυστυχώς δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος… Ευτυχώς, η Μαρία και τα παιδιά είναι αρνητικοί.
» Όντας δυο φορές εμβολιασμένος, το περνάω ήπια, με συμπτώματα απλού κρυολογήματος. Δυστυχώς, για λίγες μέρες δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Φάνης Σπανός.
Και προσθέτει: «Ξέρω ότι όσοι δεν έχετε κάνει καθόλου εμβόλιο, πιθανότατα είστε κατασταλλαγμένοι στο να μην το κάνετε. Όμως, έχοντας πλέον και την προσωπική εμπειρία, οφείλω να το πω. Ξανασκεφτείτε το, βγάζοντας από το μυαλό τις όποιες προκαταλήψεις, φοβίες, ή άλλες μη επιστημονικές προσεγγίσεις. Και όσοι δεν έχετε κλείσει τρίτη δόση, κάντε το γρήγορα».
«Έχουν χαθεί σε τροχαία πολλοί άνθρωποι που φορούσαν κράνος στη μοτοσικλέτα τους. Και φυσικά ζουν άνθρωποι που δεν φόρεσαν ποτέ κράνος. Παρόλα αυτά, ξέρουμε ότι το κράνος σώζει ζωές. Το εμβόλιο είναι το "κράνος" μας, στη "σύγκρουση" με τον covid» συμβούλευσε τους πολίτες, οι οποίοι παραμένουν ανεμβολίαστοι.
«Φορέστε το. Ευχαριστώ για τις ευχές σας.Τις επόμενες μέρες δουλεύουμε με αμείωτη ένταση, αλλά από το σπίτι. Να περάσετε όμορφα τις γιορτινές μέρες με την οικογένεια και τους αγαπημένους φίλους» κατέληξε ο Φάνης Σπανός, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aπαντώντας νωρίτερα σήμερα στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση
Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη
Το Δίκτυο αναδεικνύει τις αλλαγές στην εργασία μέσω έρευνας για την τεχνητή νοημοσύνη
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και την έκτακτη συνέντευξη Τύπου
Επανεκκίνηση διμερών σχέσεων και τεχνικών επιτροπών με στόχο συμφωνίες αμοιβαίου οφέλους
Καθορίστηκε η τελική ημερομηνία για τις συμβάσεις - Στόχος η ολοκλήρωση του προγράμματος
630 διαθέσιμα γεύματα ημερησίως στις οκτώ δημοτικές σχολικές μονάδες του νησιού
Η ανάρτηση στα social media και το «ευχαριστώ» στους γιατρούς του ΕΣΥ
Στο βιβλίο προσπάθησα να καταγράψω με εντιμότητα τη διεθνή πρακτική για να καταλάβουμε εάν είμαστε εγκλωβισμένοι στις υπερβολές και στα «δίκαιά» μας ή στον «ρεαλισμό» μας
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε στη Βουλή την καθυστέρηση στην προστασία των καταναλωτών
Με αφορμή την αρχειοθέτηση από τον Άρειο Πάγο της υπόθεσης των υποκλοπών
Τι κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού, Γρηγόρης Βάρρας
Πού γίνεται η αίτηση, τι να προσέξετε
Ολοκληρώθηκε η αντιστοίχιση για 1,9 εκατ. επιχειρήσεις, ψηφιακή βεβαίωση και νέοι ΚΑΔ
«Δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να μειώσει το κόστος ενέργειάς του», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος
Πώς θα πάρεις έως 300 ευρώ με λίγα βήματα
«Νομίζω ότι όλο αυτό οφείλεται σε πάρα πολύ μεγάλη παρεξήγηση» σημείωσε η πρώην υπουργός
«Τέλος στα ψιλά γράμματα και τις αυθαίρετες πρακτικές», δήλωσε ο υπουργός ανάπτυξης
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη ρεαλιστικής προσέγγισης στην πράσινη μετάβαση
Η αντίδραση Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.