Πολιτικη & Οικονομια

Μιχαηλίδου: Ευχές για καλή επιτυχία στην Αλία και τον Ιμπραήμ

Οι δύο αθλητές συμμετέχουν στην ομάδα προσφύγων των Παραολυμπιακών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αλία και ο Ιμπραήμ μαζί με την Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Γιώργο Σταμάτη
Η Αλία και ο Ιμπραήμ μαζί με την Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Γιώργο Σταμάτη

Ευχές για καλή επιτυχία στην Αλία και τον Ιμπραήμ, τους δύο αθλητές της ομάδας προσφύγων των Παραολυμπιακών Αγώνων, από τη Δ. Μιχαηλίδου και το Γ. Σταμάτη.

Ο Ιμπραήμ Αλ - Χουσεΐν και η Αλία Ίσσα είναι τα δύο μέλη της ομάδας προσφύγων των Παραολυμπιακών Αγώνων, που ζουν στην Ελλάδα.

 Χθες, 2 Αυγούστου επισκέφθηκαν την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη.

Ο Ιμπραήμ, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, το 2016, αγωνίζεται στην κολύμβηση, ενώ η Αλία, στη ρίψη κορίνας

Οι δύο αθλητές, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, συζήτησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και διηγήθηκαν πώς έφτασαν στη χώρα μας, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, αλλά και πως κατάφεραν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή  μέχρι τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δηλώσεις των Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιώργο Σταμάτη

«Η Αλία και ο Ιμπραήμ μας δείχνουν έμπρακτα πως με θέληση και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητές μας» δήλωσε η κ. Μιχαηλίδου, συμπληρώνοντας: «Εργαζόμαστε καθημερινά για μια κοινωνία, συμμετοχική και ισότιμη, χωρίς φρένο στα όνειρα και τις δυνατότητες των συνανθρώπων μας. Η Πολιτεία, στέκεται δίπλα στον Ιμπραήμ και την Αλία και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Η δύναμη, η ενέργεια και η επιμονή τους, αποτελούν για εμάς έμπνευση αλλά και κίνητρο για την συνέχεια του δικού μας αγώνα».

Ο Γιώργος Σταμάτης, με τη σειρά του, δήλωσε πως «η Αλία και ο Ιμπραήμ, μας δείχνουν έμπρακτα πόσο σημαντική είναι η ένταξη μέσω του αθλητισμού. Αποτελούν παραδείγματα που μας κάνουν να πιστεύουμε πως όποιος θέλει, μπορεί να κυνηγήσει το όνειρο του».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ