Πολιτικη & Οικονομια

Μιχαηλίδου: Συνάντηση με περιθαλπόμενους του Ασύλου Ανιάτων

Έκαναν το πρώτο τους μπάνιο στην παραλία ΠΙΚΠΑ Βούλας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίσκεψη της υφ. Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου, στην παραλία ΠΙΚΠΑ Βούλας
Επίσκεψη της υφ. Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου, στην παραλία ΠΙΚΠΑ Βούλας

Δόμνα Μιχαηλίδου: Επίσκεψη στην προσβάσιμη για ΑμεΑ παραλία, του ΠΙΚΠΑ Βούλας και συνάντηση με περιθαλπόμενους του Ασύλου Ανιάτων.

H υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, βρέθηκε σήμερα (27/7) στην προσβάσιμη για ΑμεΑ παραλία, του ΠΙΚΠΑ Βούλας, όπου μεταφέρθηκαν με το καινούργιο βαν, για το πρώτο τους καλοκαιρινό μπάνιο, περιθαλπόμενοι του Ασύλου Ανιάτων. 

Την κ. Μιχαηλίδου υποδέχθηκε εκεί ο Γιάννης Λιβανός, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής και η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, Ιωάννα Ηλιάδη. 

Η υφυπουργός, συνομίλησε με τους περιθαλπόμενους και τους συνοδούς τους και στη συνέχεια, δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής και του ΠΙΚΠΑ Βούλας για τις άοκνες προσπάθειές τους. Δική μας υποχρέωση είναι να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις ανάγκες και τα σχέδια των αρμόδιων φορέων, για τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης των συνανθρώπων μας με ειδικές ανάγκες. Η σημερινή ημέρα, μας δίνει τεράστια χαρά και νοηματοδοτεί όλα αυτά για τα οποία εργαζόμαστε. Επιδιώκουμε ένα ισότιμο μέλλον για όλους. Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ