Πολιτικη & Οικονομια

Nα παλέψουμε για την κατάργηση των φαναριών και του κράνους

Αυτή είναι η νέα μητέρα των μαχών μετά την μάχη κατά των εμβολίων

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
emvolia-kranos-fanaria.jpg

Μετά την μάχη κατά των εμβολιών έρχεται η μάχη κατά των φαναριών και του κράνους γιατί «φτάνει πχιά» με τον έλεγχο της ζωής μας ακόμα και στο δρόμο.

Χαιρετίζω όλους τους ελεύθερους ανθρώπους. Όλους αυτούς οι οποίοι έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται με τα φανάρια «ρύθμισης κυκλοφορίας» και τα δήθεν «προστατευτικά κράνη». Θα σταθώ στο πλευρό τους με αυτό το κείμενο διακήρυξης ελευθερίας που έχω γράψει με την καρδιά μου. Θα παραθέσω όλα τα επιστημονικά δεδομένα που έχουν πέσει στην αντίληψή μου, αλλά σου τα κρύβουν. Τα συνοδεύω με την φιλοσοφική μου ματιά και στάση απέναντι στον παραλογισμό.

Επειδή πολύ παίξαμε με το «πετάει ο γάιδαρος, πετάει» των ανεγκέφαλων, ξεκαθαρίζω. Θεωρώ τα φανάρια παράνομα, αυτούς που πουλάνε κράνη προδότες και δηλώνω απείθεια και ανυπακοή. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου. Αρκετά με τους αρνητές της ζωής και των ελεύθερων διαβάσεων. Στη χώρα μας έχουμε τα περισσότερα φανάρια από όλα τα Βαλκάνια. Δεν είναι τυχαίο. Επίτηδες θέλουν να χωρίσουν τον κόσμο σε δύο πλευρές. Αυτούς που φοβούνται ότι αν περάσουν με κόκκινο θα τους πατήσει κανένα αυτοκίνητο και αυτούς που φοβούνται ότι με τα πράσινα, τα κόκκινα, τα κίτρινα θα χάσουν την ελευθερία του περπατήματος. Οι πρώτοι ενημερώνονται από δοσίλογους προδότες που λένε ψέματα για τριάκοντα αργύρια. Οι δεύτεροι αντιδρούν στην σκλαβιά που έρχεται. Ξέρουν και ξέρουμε ότι τα φανάρια που στήνονται σηματοδοτούν την Νέα Κατοχή. Ένας καθηγητής ψυχολογίας, δήλωσε στην «Ελεύθερη Ώρα» ότι οικοδομείται μία νέα θρησκεία. Αντικαθιστούν την θεία δίκη με τον Γρηγόρη και τον Σταμάτη, το «αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα» σε «προσοχή, μην αφήσετε τα παιδιά να περάσουν απέναντι», κοιτάμε ψηλά στον ουρανό όχι για να αναζητήσουμε τον Θεό, αλλά το χρώμα που έχει πάρει το φανάρι. Και όπως σε κάθε θρησκεία, αποκαλούν «αιρετικούς» όσους αρνούνται να μπουν το καλούπι. Ρωτάμε λοιπόν εμείς οι «αιρετικοί».

Το ξέρετε ότι τα φανάρια:

1. Στερούν τα νήπια από το χαμόγελο που σχηματίζεται όταν παίζουν ξέγνοιαστα στις λεωφόρους;
2. Δεν επιτρέπουν στον έφηβο να κρατήσει το χέρι της κοπέλας του και να ανταλλάξει το πρώτο φιλί, μόνο και μόνο γιατί έχει ανάψει κόκκινο και το ταίρι του βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο;
3. Υποχρεώνουν τους νέους μαραθωνοδρόμους που γυμνάζονται στην πόλη να σταματούν κάθε τόσο στα φανάρια και έτσι δεν αποκτούν ρυθμό, κινδυνεύοντας να χάσουν την καριέρα τους;
4. Καταδικάζουν τους ηλικιωμένους να χάνουν τόσα λεπτά από την πολύτιμη ζωή τους κάτω από ένα απάνθρωπο φανάρι, γεγονός που τους στερεί την σπίθα από τα μάτια;

Διάβασα στο «Μακελειό», ότι 15 λεπτά έκθεση στο φόβο, ρίχνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μήπως αυτό ακριβώς θέλουν; Να φοβόμαστε μήπως μας πατήσει ένα αυτοκίνητο και έτσι να αρρωστήσουμε και να αγοράζουμε τα φάρμακα των πολυεθνικών;

Για όνομα του Θεού. Ανοίξτε τα μάτια σας. Κοίταξε τις στατιστικές. Από τότε που τοποθετήθηκαν τα φανάρια και έγινε υποχρεωτικό το κράνος, τα θύματα, αντί να περιοριστούν, έχουν πολλαπλασιαστεί! Συγκεκριμένα το 1921 είχαμε μόλις ένα θύμα στους δρόμους, ενώ τώρα, μετά από έναν αιώνα αυστηρών μέτρων, μετράμε εκατοντάδες και χιλιάδες.

Για να δημιουργηθεί αυτή η εκατόμβη:
1. Ισοπεδώθηκε το ανθρώπινο δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας.
2. Καταργήθηκε το Σύνταγμα, που ρητά ορίζει ότι μπορούμε να περπατάμε όπου θέλουμε.
3. Τρομοκρατούνται  όσοι θέλουν να ασκήσουν τα δικαιώματά τους και να κόβουν βόλτες στους δρόμους όπως και όποτε εκείνοι επιθυμούν.

Έρχομαι στα διεθνή στοιχεία και στις συγκρίσεις που καλό θα ήταν να απομνημονεύσετε γιατί θα κοπούν από τη λογοκρισία. Στην Ελλάδα που υπάρχουν φανάρια και είναι υποχρεωτικό το κράνος, κάθε χρόνο πληρώνουμε υψηλό φόρο αίματος και το ομολογούν οι υπεύθυνοι. Αντιθέτως σε περιοχές που είναι πολύ μεγαλύτερες από την Ελλάδα, όπως η Σαχάρα, στην οποία δεν υπάρχει ούτε ίχνος από φανάρι, ενώ οι πολίτες κυκλοφορούν με τις κελεμπίες τους ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ, δεν έχουν ούτε ένα νεκρό! Τα στοιχεία δεν είναι δικά μου. Προέρχονται από την Οξφόρδη. Είμαστε δηλαδή και κερατάδες και δαρμένοι. Παρά τους περιορισμούς, οι άνθρωποι σκοτώνονται στους δρόμους. Να ενημερώσω επίσης την Νέα Θρησκεία του κράτους ότι οι άνθρωποι είναι θνητοί. Ότι παρά τα τόσα φανάρια, το προσδόκιμο ζωής παραμένει στα 80 έτη. Γιατί δεν σταμάτησαν και την κυκλική περιστροφή της Γης όπως σταμάτησαν την ελεύθερη κυκλοφορία; Γιατί θέλουν να αλλάξουν τον πλανήτη όπως τον γνωρίζουμε; Αν ο πλανήτης ήταν σπίτι, θέλουν να το γεμίσουν με φωτάκια και το γκρεμίζουν προκειμένου να τα εγκαταστήσουν.

Τα αληθινά έξυπνα μέτρα είναι άλλα, αλλά δεν τα τολμούν. Τα υποδεικνύουν οι πραγματικοί επιστήμονες:
1. Κατασκευή πολλών ανισόπεδων λεωφόρων, συστάδες διακλαδωμένων δρόμων και διάνοιξη τούνελ.
2. Αγορά δωρεάν λευκοπλάστ και μπεταντίν για τους λίγους που παρασύρονται από τα αυτοκίνητα.
3. Τόνωση των νησίδων συνάντησης της νεολαίας.

Παιδιά, σταματήστε να ζείτε στα λαγούμια. Διεκδικούμε την αυτονόητη ελευθερία επιλογής στις μετακινήσεις μας. Μας είπαν ψεκασμένους. Η απάντηση είναι μία: Δεν απαντάμε σε επιχειρήματα χαμηλής αισθητικής. Στηριζόμαστε στην πραγματική επιστήμη. Υπάρχει επιστολή ιατροδικαστών, πάλι στο «Μακελειό», που επικαλούνται στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Από τα περίπου 3 εκατομμύρια που καθημερινά κυκλοφορούν στους δρόμους, μόλις οι  247 έχουν κάποιο ατύχημα!

Αξίζει τον κόπο, γι’ αυτό το ελάχιστο ποσοστό, να μην μπορούν οι ηλικιωμένοι να επισκέπτονται με μοτοσυκλέτες και τρίκυκλα τα εγγόνια τους;

Να μην μπορεί ο μεροκαματιάρης να πάει όποτε θέλει στο ταβερνάκι με τους φίλους του χωρίς τον μπαμπούλα των φωτεινών σηματοδοτών;

Ποιος έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τη ζωή μας;

Για να κερδίσουν τη ζωή τους μόλις 247 άτομα ισοπεδώσαμε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καταπατήσαμε το Σύνταγμα. Τρομοκρατήσαμε τους πολίτες, κυρίως τους νέους, που δεν μπορούν να περπατάνε αμέριμνοι κρατώντας το χέρι του δεσμού τους.
Θα έλεγα και κάτι για την συμμετοχή του Ισραήλ στην παγκόσμια συνωμοσία, αλλά θα μου σβήσουν το άρθρο μέσα σε δευτερόλεπτα.(Πικρό γέλιο).
Πρέπει να γυρίσουμε στις βασικές αξίες. Απευθύνομαι στο κράτος και τους πολίτες και λέω: Ελάτε στα συγκαλά σας με το θέμα της υποχρεωτικότητας. Παραβαίνει το Σύνταγμα, τις διεθνείς συνθήκες, την αρχή της ηθικής, τον ίδιο τον ποινικό κώδικα. Ας βάλει όποιος θέλει φανάρια στο σπίτι του, ας κυκλοφορεί όποιος θέλει με περικεφαλαίες. Από πέρσι ουρλιάζουμε: Μη μας προστατεύετε άλλο. Απευθύνομαι και στους δήθεν «ειδικούς». Οι σπουδές δεν σε κάνουν άνθρωπο. Πάντα υπήρχαν πρόθυμοι «ειδικοί» που για χρήματα έδωσαν όπλα τους τυράννους ώστε να εξολοθρεύσουν τους απλούς ανθρώπους, οι «ειδικοί» έφτιαξαν τις μπόμπες, τώρα  επιβάλουν τα φανάρια, η επιστήμη πλέον βασίζεται στον υλισμό.

Δυο λόγια για το μέλλον. Το σχέδιο δεν έχει τελειώσει. Έρχονται χειρότερες μέρες. Δείτε το επεισόδιο «Η Πέπα το γουρουνάκι στο σχολείο». Αποδεικνύει περίτρανα ότι τα νέα παιδιά που περνάνε από φανάρια για να συναντήσουν τους συμμαθητές τους, μετατρέπονται σε γουρούνια.
Κλείνω με δυο λόγια για την δική μου ασφάλεια. Με ρωτάτε «μα δεν φοβάσαι;». Απαντώ ξεκάθαρα. Από το Χριστό μέχρι τον Λούθερ Κινγκ, κατηγορηθήκαμε για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «θεωρίες συνωμοσίας». Αντέξαμε και αντέχουμε. Η αλήθεια θα λάμψει.
Ο Θεός μαζί μας.

Διευκρίνηση: Στην συγγραφή του άρθρου υιοθετήθηκε κατά 98% η συλλογιστική του συναδέλφου Γρηγόρη Πετράκου για τα εμβόλια και κατά 95% οι εκφράσεις που ο ίδιος χρησιμοποιεί. Τον ευχαριστώ.

Βαγγέλης Περρής
(Ειδικός σε θέματα συγκοινωνίας και Survivor)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ