Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Ο Τσίπρας κάλυψε Παππά αλλά δεν είπε κουβέντα για Πολάκη

Κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είπε στη Βουλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς
Τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς © EUROKINISSI

Ανακοίνωση - απάντηση από τη ΝΔ για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή στη συζήτηση για την Προανακριτική Παππά.

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε σχετικά με την Προανακριτική Παππά, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας: «Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν μιλά για πολιτικές διώξεις».

Η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση ή μη προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τους χειρισμούς του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, έχει ολοκληρωθεί και απομένει το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, στην ανακοίνωσή του, επισημαίνει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε πλήρως τον κ. Παππά. Το κυβερνών κόμμα καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ πόλωση και διχασμό, παραπέμποντας στο «εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του Παύλου Πολάκη», για το οποίο «ο κ. Τσίπρας δεν βρήκε τίποτε να πει».

«Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους που δεν θυμούνται το "μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους", όταν η σκευωρία που έστησε κατέρρευσε πανηγυρικά» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Νέα Δημοκρατία - Η ανακοίνωση για τον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα είπε για την Προανακριτική Παππά στη Βουλή

«Σήμερα στη Βουλή ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον Νίκο Παππά. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να θεωρεί ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο συμφέρον, όταν τρία εκατομμύρια ευρώ έκαναν βόλτες με αδιαφανείς διαδικασίες σε διάφορους λογαριασμούς.

» Με περίσσιο θράσος μίλησε για πολιτικές διώξεις. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους που δεν θυμούνται το "μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους", όταν η σκευωρία που έστησε κατέρρευσε πανηγυρικά. Ελπίζουμε τις απόψεις του αυτές να τις μοιράστηκε με τον κ. Πικραμμένο, όταν τον είχε απέναντί του στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Μαρτίου. Η χώρα έχει θεσμική και πολιτική μνήμη.

» Όσο για τις καταγγελίες του περί πόλωσης και διχασμού, τον παραπέμπουμε στο σημερινό εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του φίλου του κ. Πολάκη για το οποίο δεν βρήκε τίποτα να πει».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ