Πολιτικη & Οικονομια

Πελώνη σε Τσίπρα: Όλοι έχουν καταλάβει ποιος επενδύει σε διχασμό

Το "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν" όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αριστοτελία Πελώνη
Αριστοτελία Πελώνη © ΕUROKINISSI

Απάντηση από την Αριστοτελία Πελώνη σε όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας «περί διχασμού» Τι είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος

Όλοι οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει και διαπιστώνουν καθημερινά ποιος επενδύει στον διχασμό και την πόλωση», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στη δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. 

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν. Το "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν" όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο», επισημαίνει ακόμη η κυρία Πελώνη.

«Ακόμα περιμένουμε να πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας και για το αν δέχεται το ρίσκο που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δική του», καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε ότι επενδύει στον διχασμό επειδή απέτυχε στην διαχείριση της πανδημίας και στην οικονομία. Στην πρώτη δημόσια δήλωσή του μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «κανένας αστυνομικός  δεν έχει το δικαίωμα με την ανοχή της κυβέρνησης να χτυπάει ανελέητα και να απειλεί ζωές συμπολιτών του όπως επίσης και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χτυπά αστυνομικούς, με τρόπο φρικτό και απάνθρωπο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ