- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Μητσοτάκης εύχεται «καλή χρονιά» με μία οικογενειακή φωτογραφία
Την ανέβασε στο Facebook
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία στο Facebook την οποία συνοδεύει με ευχές για «καλή χρονιά»
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τις δικές του ευχές για το νέο έτος.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία με την σύζυγό του Μαρέβα, και τα παιδιά του Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνο.
To πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού
Το εμβόλιο κατά του Covid αποτελεί το πρωτοχρονιάτικο δώρο του 2021. Και το δικό μας αντίδωρο θα είναι η καθολική αποδοχή του. Γιατί σημαίνει αυτοπροστασία αλλά και αλληλεγγύη προς τους αγαπημένους μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα που απεύθυνε στους πολίτες, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά πως «η ελευθερία της άρνησης δεν μπορεί να γίνεται άρνηση της ελευθερίας. Και όσο προχωρεί ο εμβολιασμός, τόσο θα υποχωρεί ο κορονοϊός».
Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε το μήνυμά του λέγοντας πως «φέτος γιορτάζουμε διαφορετικά, στο σπίτι, κλείνοντας την πόρτα στον ιό, γιατί τα κρούσματα υποχωρούν όμως οι κίνδυνοι καραδοκούν και παρά τη πολύμηνη κόπωση θα ήταν άδικο λίγες στιγμές χαλάρωσης να γκρεμίσουν όσα με θυσίες χτίσαμε ως σήμερα».
«Άλλωστε το διαβατήριο για μια καλύτερη ζωή βρίσκεται εδώ, το εμβόλιο. Είναι η ασπίδα μας και η σκυτάλη της υγείας που παραλαμβάνει ο καινούργιος χρόνος απ’ τον παλιό που φεύγει», πρόσθεσε.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι βρισκόμαστε στον επίλογο της περιπέτειας και αυτό πρέπει να μας οπλίζει με νέα δύναμη υπογραμμίζοντας πως το κράτος θα συνεχίσει να φροντίζει την κοινωνία και να στηρίζει την οικονομία.
«Και η νέα χρονιά θα γίνει σίγουρα χρονιά ελευθερίας’, τόνισε προσθέτοντας πως «αυτός άλλωστε, είναι ο τίτλος της εθνικής εξόρμησης που εξελίσσεται για την οριστική απαλλαγή μας από τον Covid-19 αλλά και η ουσία του εορτασμού των δύο αιώνων της ανεξαρτησίας μας».
«Το 2021 είναι στο χέρι μας να γίνει η “Χρονιά των Ελλήνων”. Ο κρίκος που θα ενώνει τις νίκες των προγόνων με τις επιτυχίες των απογόνων. Και ο δρόμος που θα μετατραπεί σε λεωφόρο για τη νέα Ελλάδα. Αξίζει, λοιπόν, να τον υποδεχτούμε με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας», κατέληξε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι έχουν έκπτωση έως 50%, για ποιους ιδιοκτήτες ο φόρος είναι μηδενικός
Συμμετοχή άνω των 150.000 πολιτών δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τα μέλη για τη μαζική συμμετοχή στην ψηφοφορία ανάδειξης συνέδρων
«Θα μάθετε να σέβεστε τους θεσμούς», διαμηνύει ο υπουργός Υγείας
Έντονο ενδιαφέρον και αυξημένη συμμετοχή - Έως τις 19:00 ψηφίζουν τα μέλη του κόμματος
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Οι παρεμβάσεις στην αγορά και η συζήτηση για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
Η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε για πρώτη φορά στο αν απογοητεύτηκε που δεν προτάθηκε ξανά για το αξίωμα
Η κυβέρνηση εφαρμόζει μόνιμες φοροελαφρύνσεις για ιδιοκτήτες, μισθωτούς, οικογένειες και επαγγελματίες
Πόλεις-εργαστήρια της εθνικιστικής δεξιάς, ισλαμιστές υποψήφιοι και ο βαθύς ύπνος της γαλλικής κοινωνίας
Θα επιλέξει τον δρόμο της θεσμικής ευθύνης ή θα παρασυρθεί από τον πειρασμό της εύκολης αντιπολίτευσης;
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου
«Αναμένω τη δημόσια απολογία του μέσου και την άμεση απόσυρση του δημοσιεύματος» - Η ανάρτηση της κόρης του πρωθυπουργού
«Έπεσα από τα 108 στα 56 κιλά, χωρίς φάρμακα και ήταν πάρα πολύ δύσκολο»
Μια ύστατη ευκαιρία να σταλεί ένα σαφές πολιτικό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία
Ξεκίνησε το Διεθνές Συνέδριο Πολιτιστικής Συνταγογράφησης στην Αθήνα
Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων και την 110 Πτέρυγα Μάχης
Εθνοπατριωτικό λεξιλόγιο, περιστέρια της ειρήνης, καταγγελία των γερακιών του Τελ Αβίβ — ποτέ της Τεχεράνης
Τέλος στην εκκρεμότητα δεκαετιών βάζει νέα ρύθμιση της Σοφίας Ζαχαράκη - Ποιους αφορά η διαδικασία
Ο οίκος επιβεβαιώνει το αξιόχρεο αναγνωρίζοντας μεταρρυθμίσεις, ανάπτυξη και συνεχή αποκλιμάκωση του χρέους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.