- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Παύλος Χρηστίδης: Καμμένος και ΣΥΡΙΖΑ χρωστάνε μια συγγνώμη
Στον Γιώργο Παπανδρέου - Η ανάρτηση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Χρηστίδης καλεί Πάνο Καμμένο και ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του.
Στον Πάνο Καμμένο και την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών που τον έκρινε ένοχο για συκοφαντική δυσφήμιση, δικαιώνοντας τον Αντρίκο Παπανδρέου, αναφέρθηκε ο Παύλος Χρηστίδης.
Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος ήταν από αυτούς που «έκαναν καριέρες στη χυδαιότητα και τη συκοφαντία».
Και προσθέτει στο μήνυμά του στα social media ότι «οφείλει μια συγνώμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι τόσα χρόνια σιωπούσε, όταν ο συγκυβερνήτης του συκοφαντούσε χυδαία το ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής καλείται να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ στον Αντρίκο Παπανδρέου. Το δικαστήριο έκρινε ότι οι ισχυρισμοί του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση με τα περίφημα CDS (σ.σ. Συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης) ήταν συκοφαντικοί.
Ο κ. Καμμένος είχε επανειλημμένα κατηγορήσει τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού για τα ασφάλιστρα κινδύνου του ελληνικού χρέους και το πώς εμπλεκόταν -σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του πρώην βουλευτή και υπουργού- σε σκάνδαλο κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας.
Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης ότι κάθε φορά που ο Πάνος Καμμένος θα επαναλαμβάνει αυτούς τους ισχυρισμούς θα πρέπει να βάζει το χέρι στην τσέπη και να πληρώνει 2.000 ευρώ στον Αντρίκο Πανανδρέου.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, για τον Πάνο Καμμένο και την καταδίκη στην υπόθεση με τον Αντρίκο Παπανδρέου:
«Η καταδίκη του κ. Καμμένου για τη συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου και την υπόθεση των CDS επιβεβαιώνει αυτο που όλοι ξεραμε. Οτι κάποιοι έκαναν καριέρες στη χυδαιοτητα και τη συκοφαντια. Πρώτος πρώτος ο κ. Καμμένος.
Μαζί με εκείνον, όμως, οφείλει μια συγνώμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι τόσα χρόνια σιωπούσε, όταν ο συγκυβερνήτης του συκοφαντούσε χυδαία το ΠΑΣΟΚ , τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.