- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ: Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Μπογδάνου
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ. για κρατική διαφήμιση στο site της συζύγου του, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση της ΝΔ.
Ότι δεν υπάρχει «καμία σκιά στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr», της συζύγου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σημειώνει με ανακοίνωσή της η ΝΔ, μετά το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τη λήψη κρατικής διαφήμισης ύψους 6.000 ευρώ από την ΔΕΗ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η ιστοσελίδα, της οποίας βασικός μέτοχος σε ποσοστό 90% είναι η Ελένη Καρβελά, σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου, «λάμβανε 6.000 ευρώ από τη ΔΕΗ, ενώ το τελευταίο διάστημα στην πρώτη σελίδα του meaculpa.gr, υπάρχει και διαφήμιση της ΔΕΠΑ».
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη
Μετά το δημοσίευμα, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να «δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα».
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία» και προσθέτει:
«Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο που αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του. Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο. Για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη».
ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα
Για στοχοποίηση κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει καμία σκιά στη λειτουργία της ιστοσελίδας» και υπογραμμίζει: «καθιστούμε υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου».
«Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη σύζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ και προσθέτει: «Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής 'Α Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα. Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Ποιοι κόβονται λόγω εισοδήματος
Η στενή συνεργάτιδα της Μαρίας Καρυστιανού υποστήριξε ότι άλλαξαν συντονισμένα ομάδες υποστηρικτών στα social media
Τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα ζητήματα της πόλης
«Έχουμε χρέος να ενισχύουμε τα νησιά με κάθε δυνατό μέσο», το μήνυμα Κικίλια
Πώς έφθασαν στην απόφαση να αποχωρήσουν
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές
«Ήταν φτιαγμένος από το σπάνιο μέταλλο μίας άλλης εποχής»
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να αποχαιρετήσει το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας
Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη μειώσει τις προβλέψεις της για τη φετινή συγκομιδή πολλών καλλιεργειών.
Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να τελεστεί στις 12 το μεσημέρι
«Είναι κόμμα μελών και αξιών» είπε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Συγχαρητήρια του ΠτΔ σε όσους συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Βαρέζε της Ιταλίας
Σκληρή απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας προς το ΠΑΣΟΚ για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Η συμβουλή στους νέους πολιτικούς
«Όπου και να σταθούμε αυτές τις ημέρες η Ελλάδα μάς πληγώνει», αναφέρει σε ανάρτησή του
Για Κυκλάδες, Κρήτη και Σαρωνικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.