Πολιτικη & Οικονομια

Υπέρ Τραμπ το μεγαλύτερο σωματείο αστυνομικών στις ΗΠΑ

«Η FOP με περηφάνια στηρίζει έναν υποψήφιο που ζητεί νόμο και τάξη σε όλη την επικράτειά μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
trump-astinomikoi.png
©ational Fraternal Order of Police (FOP)/ Twitter

Η Fraternal Order of Police, η μεγαλύτερη ένωση αστυνομικών στις ΗΠΑ τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των επερχόμενων εκλογών

Τον Ντόναλντ Τραμπ στηρίζει ανοιχτά στον προεκλογικό αγώνα για προεδρία των ΗΠΑ, η Fraternal Order of the Police (FOP), η μεγαλύτερη αστυνομική ένωση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Εκ μέρους των 355.000 μελών της Fraternal Order of Police, εκφράζουμε με περηφάνια την ομόφωνη στήριξή μας στον Ντόναλντ Τραμπ», αναφέρεται στο Tweet της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της FOP, Πάτρικ Γιος, δήλωσε ότι «η δημόσια ασφάλεια θα είναι αναμφίβολα στο επίκεντρο της προσοχής των ψηφοφόρων των φετινών εκλογών».

«Ο πρόεδρος Τραμπ έχει δείξει επανειλημμένα ότι στηρίζει τα όργανα επιβολής του νόμου και κατανοεί τα θέματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπα καθημερινά τα μέλη μας», πρόσθεσε ο Γιος.

Τα ζητήματα του νόμου και της τάξης αλλά και της στήριξης της αστυνομίας, βρίσκονται στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας Τραμπ, εν μέσω διαδηλώσεων σε εθνικό επίπεδο ενάντια στην αστυνομική βία και τις φυλετικές διακρίσεις.

Η Ένωση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thehill, έστειλε ερωτηματολόγιο τόσο στον Τραμπ όσο και στον αντίπαλό του των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν και έλαβε τις απαντήσεις τους σε θέματα που αφορούν τα μέλη της περί τα μέσα Ιουλίου. Οι απαντήσεις αυτές, διανεμήθηκαν στα μέλη της Ένωσης προκειμένου να αποφασίσουν ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν.

«Η FOP με περηφάνια στηρίζει έναν υποψήφιο που ζητεί νόμο και τάξη σε όλη την επικράτειά μας. Έχει την πλήρη και θερμή στήριξη της FOP», τόνισε ο Γιοζ.
Η μεγαλύτερη αστυνομική ένωση είχε στηρίξει τον Τραμπ και κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ