- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τσίπρας στη Θεσ/νίκη: Πού είναι τα 26 δισ. της κυβέρνησης;
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη να τονωθεί η αγορά
«Ακούω την κυβέρνηση να λέει για 26 δισ., πού είναι όλα αυτά;», αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιεί περιοδεία.
«Ακούω από την κυβέρνηση για 26 δισεκατομμύρια ευρώ, πού είναι όλα αυτά;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια συνάντησης με καταστηματάρχες του Ευόσμου, όταν εκείνοι του περιέγραψαν τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά με το άνοιγμα της αγοράς μετά την καραντίνα λόγω κορωνοϊού.
Ο κ. Τσίπρας έδωσε έμφαση στην ανάγκη να τονωθεί η αγορά με ρευστότητα και κεφάλαια κίνησης και δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιέσει την κυβέρνηση προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν, άλλοι ότι δεν μπορούν να πάρουν δάνειο και όσοι πήραν ότι αντιμετωπίζουν υψηλά επιτόκια.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε στην αγορά του Ευόσμου, μίλησε με αρκετούς καταστηματάρχες και καταναλωτές και άκουσε τα προβλήματά τους. Σταμάτησε σε στέκια νεολαίας και συζήτησε με νέες και νέους και έβγαλε σέλφι.
Έξω από το δημαρχείο τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και είχαν μια ολιγόλεπτη συζήτηση.
Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.