- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σκυλακάκης: Οι ιδιοκτήτες θα λάβουν το 1/3 των ενοικίων που έχασαν
«Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το ποσοστό μείωσης της προκαταβολής φόρου »
Για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την οικονομία και τις μειώσεις φόρων μίλησε ο Θόδωρος Σκυλακάκης - Τι θα ισχύει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχασαν ενοίκια
Επιστροφή χρημάτων στους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχασαν χρήματα από ενοίκια διεμήνυσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σκυλακάκης σημείωσε πως «ο ιδιοκτήτης, από όποιο ακίνητο έχασε ενοίκιο, υπολογίζουμε πόσα χρήματα χάθηκαν και επιστρέφουμε το 1/3. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το ποσοστό μείωσης της προκαταβολής φόρου για συγκεκριμένες επιχειρήσεις που πλήττονται. Η μείωση προκαταβολής φόρου δεν είναι οριζόντια για όλους».
Για την ύπαρξη νέου μνημονίου ξεκαθάρισε ότι «δεν μιλάμε για μνημόνιο. Από τον επόμενο χρόνο θα επανέλθουν οι δημοσιονομικοί κανόνες. Αυτή είναι η βάση της συμφωνίας που γίνεται».
Όσον αφορά την ανεργία που θα προκληθεί υποστήριξε πως «η ύφεση προκαλεί αμφιβολία για τη διατήρηση ορισμένων θέσεων εργασίας και πολλές επιχειρήσεις που πλήττονται δεν θα μπορούν να απασχολούν στο μέλλον όλους τους εργαζόμενους. Εμείς προσπαθούμε, επειδή θεωρούμε ότι η κρίση είναι προσωρινή, να παραμείνουν και να μην οδηγηθούν στην ανεργία».
Τέλος, σχετικά με τον τουρισμό και τη φετινή πορεία της Ελλάδας στο συγκεκριμένο κλάδο, τόνισε πως «θα είμαστε καλά εάν περάσουμε το 40% τον Ιούλιο και Αύγουστο».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.