- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέτσας: Διχαστικός και λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας μένει ίδιος
«Χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση»
Διχαστικός και λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας μένει ίδιος και χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση, σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα.
«Η προτεραιότητα της κυβέρνησης ήταν, είναι και θα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Με τη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες. Να μιλάει για "σοβαρές προβλέψεις" αυτός που με την ανερμάτιστη πολιτική του κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στους Έλληνες, μοιάζει με ανέκδοτο» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.
Επίσης χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης διχαστικό και λαϊκιστή που «μένει ίδιος» καθώς όπως σημειώνει «χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση, όπως άλλωστε και ολόκληρη η Ευρώπη. Ύφεση που οφείλεται σε ένα απρόβλεπτο και πρωτοφανές γεγονός, την πανδημία του κορονοϊού».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρο. «Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες, λέμε την αλήθεια και προχωράμε με σοβαρότητα. Αντιμετωπίζουμε με προσεκτικά και σταθερά βήματα την υγειονομική κρίση. Στηρίζουμε εργαζόμενους, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που πλήττονται από την πανδημία. Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και ρίχνουμε όλο και περισσότερα καύσιμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας» σημειώνει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πιστεύουν για την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Κύπρο και τους Patriot στην Κάρπαθο
Η ανακοίνωση για τις δηλώσεις Κωνσταντοπούλου ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη τη Δευτέρα
Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε όσα έγιναν χθες στη Βουλή, οπότε και τον βιντεοσκοπούσε
Κατά την τελευταία ομιλία του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι δεν κρύφτηκε ποτέ και από κανέναν
Όλες οι πληρωμές και η ώρα που εμφανίζονται τα χρήματα στο ΑΤΜ
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ένα μόνο στόχο, να μην μείνει κανείς πίσω», τόνισε ο υπουργός Ενέργειας
Προσωρινό το πλαφόν στα καύσιμα, παραμένει σε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου
«Αποδεικνύει πόσο αξιόμαχες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Οι μηχανισμοί του κράτους δικαίου δεν έχουν απλώς αδυνατίσει, αλλά δεν λειτουργούν
Αυτοψία από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στους αρχαιολογικούς χώρους
Παράταση δύο εβδομάδων, πώς «κλειδώνετε» τη μέγιστη έκπτωση φόρου
Συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ομογενειακή εφημερίδα «Ελληνικός Κήρυκας»
«Γιατί δεν μειώνεται ο ΕΦΚ στα καύσιμα;», λένε οι πρατηριούχοι
Χάρης Δούκας: «Δημιουργούμε ένα σύγχρονο και συμπληρωματικό σύστημα μετακινήσεων για κάθε Αθηναίο πολίτη»
Για καθεστώς τραπεζικής αυθαιρεσίας κάνει λόγο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε επίκαιρη ερώτησή της
Ποιοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα δικαιούνται προσαύξηση
Ποιο είναι το συχνότερο λάθος και πώς να το διορθώσετε
Οι πρώτες αντιδράσεις της αγοράς
Μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το voucher για διακοπές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.