- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εθελοντική αιμοδοσία και βίντεο από στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ
«Δίνουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή»
ΟΝΝΕΔ και Νέα Δημοκρατία συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, η κεντρική ομάδα στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας δημιούργησαν βίντεο με μήνυμα: «Δίνουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή» το οποίο γύρισε ο καθένας ξεχωριστά μέσω κινητού στο σπίτι του.
Η κοινωνία των πολιτών σε συνεργασία με οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού και με τη στήριξη ιδιωτών διοργανώνει αιμοδοσίες σε σημεία εκτός νοσοκομειακών χώρων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για αίμα. Στόχος του καλέσματος είναι τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, αφού ενημερώνονται από τους σχετικούς ιστοτόπους για το ημερήσιο πρόγραμμα αιμοδοσιών και εφόσον δεν παρουσιάζουν συμπτώματα όπως καταρροή, πονόλαιμο, πυρετό ή βήχα, να κλείνουν ραντεβού ώστε να προσφέρουν αίμα με ασφάλεια.
Συνεισφέρουμε με συντεταγμένο τρόπο, ώστε αυτή η κρίση να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όλοι μαζί με τη δύναμη της ανθρωπιάς και της υπευθυνότητας θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ekea.gr) για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την αιμοδοσία».
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τα σημεία αιμοδοσιών με ένα μόνο κλικ εδώ:
› https://www.oloimaziboroume.
› https://bloode.org/
Σήμερα, μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, παρουσία του Γιώργου Στεργίου, Γραμματέα Π.Ε. ΝΔ, του Γενικού Διευθυντή Γιάννη Μπρατάκου και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη, βγήκανε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα, στη Σταθερή Αίθουσα Αιμοληψιών Δυτικής Αττικής, που βρίσκεται στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».
Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, υπήρξε επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια για την εθελοντική δράση.
«Με ασφάλεια και τηρώντας τις οδηγίες των ειδικών, δίνουμε αίμα, δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή» τονίζει για την ενέργειά της η ΟΝΝΕΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ανεξάρτητη Αρχή ξεπέρασε τους ετήσιους στόχους της για τρίτη συνεχή χρονιά - Περισσότερες από 19.000 κυρώσεις
Στόχος οι 3.000 οδηγοί έως το τέλος του 2026
Στ. Παπασταύρου: «Μειώνουμε τον αόρατο φόρο της πολυνομίας»
Τη σημασία της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο ίδρυμα, εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Με σύστημα tracking τύπου courier, η νέα ψηφιακή υπηρεσία βάζει τέλος στη γραφειοκρατική ταλαιπωρία
«Ο Πολιτισμός αποτελεί το βαθύτερο και πιο ανθεκτικό πεδίο επικοινωνίας μεταξύ των κοινωνιών μας», δήλωσε η υπουργός
«Το Ιπποκράτειο είναι η πρώτη αιχμή του ΕΣΥ στη Β. Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει τη μετανάστευση με κανόνες, διακρίνοντας όσους δικαιούνται προστασία από όσους όχι
«Η ΑΙ δεν έχει αξίες. Δεν έχει κοινωνική συνείδηση. Δεν έχει αίσθηση δικαιοσύνης», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τις «συνιστώσες»
«Η Ελλάδα προστάτεψε τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας σε ενδεχόμενες απειλές από Ανατολάς», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Θέλω να βοηθήσω στη δημιουργία ενός συνεκτικού προγραμματικού οράματος για μια Ελλάδα πιο δίκαιη και πιο πράσινη» δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής
«Δεν κάνεις συμπαράταξη με τον εαυτό σου» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Η απόφαση αφορά περίπου 350 χιλιάδες δανειολήπτες και όλα τα Funds που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα
Ποιοι μένουν αυτομάτως εκτός
Πώς το κόμμα ακολουθεί τη στρατηγική της αυτοϋπονόμευσης
Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
«Αμφισβητώ αν το επικοινωνιακό χάρισμα του Τσίπρα μπορεί να προκαλέσει την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία» πρόσθεσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.