Πολιτικη & Οικονομια

Εθελοντική αιμοδοσία και βίντεο από στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ

«Δίνουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aimodosia-onned.jpg

ΟΝΝΕΔ και Νέα Δημοκρατία συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, η κεντρική ομάδα στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας δημιούργησαν βίντεο με μήνυμα: «Δίνουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή» το οποίο γύρισε ο καθένας ξεχωριστά μέσω κινητού στο σπίτι του.

Η κοινωνία των πολιτών σε συνεργασία με οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού και με τη στήριξη ιδιωτών διοργανώνει αιμοδοσίες σε σημεία εκτός νοσοκομειακών χώρων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για αίμα. Στόχος του καλέσματος είναι τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, αφού ενημερώνονται από τους σχετικούς ιστοτόπους για το ημερήσιο πρόγραμμα αιμοδοσιών και εφόσον δεν παρουσιάζουν συμπτώματα όπως καταρροή, πονόλαιμο, πυρετό ή βήχα, να κλείνουν ραντεβού ώστε να προσφέρουν αίμα με ασφάλεια.

Συνεισφέρουμε με συντεταγμένο τρόπο, ώστε αυτή η κρίση να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όλοι μαζί με τη δύναμη της ανθρωπιάς και της υπευθυνότητας θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ekea.gr) για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την αιμοδοσία».

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τα σημεία αιμοδοσιών με ένα μόνο κλικ εδώ:

› https://www.oloimaziboroume.gr/calendar/event/1238

› https://bloode.org/coronavirus

 

 

Σήμερα, μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, παρουσία του Γιώργου Στεργίου, Γραμματέα Π.Ε. ΝΔ, του Γενικού Διευθυντή Γιάννη Μπρατάκου και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη, βγήκανε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα, στη Σταθερή Αίθουσα Αιμοληψιών Δυτικής Αττικής, που βρίσκεται στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, υπήρξε επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια για την εθελοντική δράση.

«Με ασφάλεια και τηρώντας τις οδηγίες των ειδικών, δίνουμε αίμα, δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή» τονίζει για την ενέργειά της η ΟΝΝΕΔ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ