Πολιτικη & Οικονομια

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με την ελίτ του ελληνικού αθλητισμού

Συμμετείχαν οι Τσιτσιπάς, Στεφανίδη, Πετρούνιας, Σάκκαρη κ.ά.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρωθυπουργός
Τηλεδιάσκεψη με την ελίτ του ελληνικού αθλητισμού © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με Ολυμπιονίκες, νυν και πρώην πρωταθλητές που έχουν δοξάσει την Ελλάδα και άλλους σπουδαίους αθλητές.

Τηλεδιάσκεψη είχαν σήμερα Μεγάλη Τρίτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αλλά και παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι» και παράλληλα ενδιαφέρθηκε για  τις συνθήκες της καθημερινότητας των ενεργών αθλητών καθώς και το πώς βιώνουν την αποχή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού από το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων τους.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη, Λευτέρης Πετρούνιας, Μαρία Σάκκαρη, Πύρρος Δήμας, Νίκος Κακλαμανάκης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Παναγιώτης Γιαννάκης, Τάκης Φύσσας, Εύη Μωραϊτίδου και Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τηλεδιάσκεψη παρέστησαν 10 μέλη της ΕΣΟΑ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ποστάρισμά της, η πρόεδρος του ΔΣ κα Βούλα Κοζομπόλη, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την συνάντηση και το ενδιαφέρον που δείχνει στο αθλητικό κίνημα αυτή την χρονική περίοδο τονίζοντας: «Η διαχείριση της κρίσης της πανδημίας υπήρξε υποδειγματική και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο σε εσάς, όσο και στους συνεργάτες σας στο Υπουργείο Υγείας και την Πολιτική Προστασία, ενώ εμείς από την πλευρά μας μαζί με το Υπουργείο Αθλητισμού κάνουμε δράσεις με το πρόγραμμα “ζήσε αθλητικά” αλλά και μεμονωμένα προς υποστήριξη της κοινωνίας σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία».

Η Βούλα Κοζομπόλη σημείωσε επίσης ότι «θα πρέπει με πολλή προσοχή να σχεδιαστεί η επανεκκίνηση του Ελληνικού Αθλητισμού καθώς και να στηριχθεί και ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός, πράγμα για το οποίο προσδοκούμε και στη δική σας βοήθεια».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ