- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
ΚΙΝΑΛ - Πάνος Βλάχος: Όποιος θέλει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ
Απαντώντας σε δηλώσεις που έκανε ο Θεόδωρος Μαργαρίτης
«Κανένας διάλογος με ΣΥΡΙΖΑ» διαμηνύει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.
«Κανένας διάλογος με ΣΥΡΙΖΑ» διαμηνύει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Θεόδωρος Μαργαρίτης.
Σημειώνεται, ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο news247.gr, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι «πρέπει να αποκατασταθούν οι σχέσεις συνεννόησης ανάμεσα στο ΚΙΝΑΛ και στον ΣΥΡΙΖΑ» αλλα και ότι «Αυτό που είναι το λογικό είναι η απευθείας επικοινωνία ΣΥΡΙΖΑ με ΚΙΝΑΛ. Χωρίς προξενήτρες και δραγουμάνους».
Σχολιάζοντας τα παραπάνω, σε συνέντευξή του στο WEV TV του TheCaller, ο Παναγιώτης Βλάχος, ανέφερε πως «Δεν ξέρω πώς ακριβώς το είπε ο κ. Μαργαρίτης. Όμως, όποιος θέλει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα τον κρατήσει κανένας. Δεν ζούμε σε ομαλές πολιτικές συνθήκες και με το "αν" δεν χτίζονται παλάτια. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει συγγνώμη στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πετούσε λάσπη, αν είχε κάνει την αυτοκριτική του, που φιλοξενεί Πολάκηδες, την Κουντουρά και τον Γκλέτσο στο κόμμα του, εάν έπαιρνε πίσω αυτά που έλεγε περί Πινοσέτ για τον Γιώργο Παπανδρέου, θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιοι δίοδοι αν θέλετε διαλόγου. Με τις σημερινές συνθήκες τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.
Και αν το είπε ο κύριος Μαργαρίτης καλά θα κάνει να το αναθεωρήσει». Στην συνέντευξή του, ο Π. Βλάχος, αναφέρθηκε ακόμη στους νέους διοικητές νοσοκομείων από την κυβέρνηση, στην υπερψήφιση του άρθρου 5 του Συντάγματος από το Κίνημα Αλλαγής, στην κόντρα Δοξιάδη - Μανιάτη, αλλά και στο προφίλ που θα έπρεπε να έχει ο νέος ΠτΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Τσίμπησαν» και άλλο οι τιμές καυσίμων το Σαββατοκύριακο
Οι δύο ημερομηνίες πληρωμής
Η λίστα με τις πληρωμές που θα γίνουν
Στο σχολείο ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας
Βολές εναντίον Άδωνι Γεωργιάδη
«Μαργαρίτα σου οφείλουμε πολλά, καλό ταξίδι, θα συνεχίσουμε τους αγώνες»
Mε λόγια συγκίνησης ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τη μητέρα του
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή στις 18 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 103 ετών
Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου
Η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης θα διαμορφωθεί κάτω από 1,75 ευρώ το λίτρο, επίδομα και diesel για όλο τον Οκτώβριο
Στη δεύτερη φάση δεν θα ενταχθούν εκ νέου οι κωδικοί των σχολικών ειδών
Η διπλή παρέμβαση στη θέρμανση για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων
«Λέει δηλαδή χοντροκομμένα ψέμματα επαναλαμβάνοντας ότι "έχουμε μισθούς Βουλγαρίας"»
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's αναβάθμισε τις προοπτικές του ελληνικού αξιόχρεου σε θετικές από σταθερές
Η αυξανόμενη αποχή, οι κοινοβουλευτικές μετακινήσεις και η κρίση αξιοπιστίας
Η κυβέρνηση έχει μειώσει μέχρι στιγμής 91 φόρους
Πιο εύκολη πλέον η εγκατάσταση - Τι πρέπει να ξέρεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.