- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ θα είναι «άτυπη» και θα γίνει σε χαλαρό κλίμα, όχι στη Βουλή αλλά σε ξενοδοχείο στο Καβούρι.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκαλέσει σήμερα την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ σε μία διαφορετική συνεδρίαση.
Η συνεδρίαση της ΚΟ θα είναι «άτυπη» και θα γίνει σε χαλαρό κλίμα, όχι στη Βουλή αλλά σε ξενοδοχείο στο Καβούρι. Στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης με τους βουλευτές, προκειμένου να μην αισθάνονται οι τελευταίοι μακριά από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ το προσφυγικό και η προανακριτική για τη Novartis θα είναι ψηλά στην ατζέντα.
Στο επίκεντρο το προσφυγικό
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το προσφυγικό, ιδιαίτερα μετά τις αντιδράσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας από την τοπική κοινωνία, εξαιτίας της μετεγκατάστασης προσφύγων από τα νησιά, στο πλαίσιο σχεδίου αποσυμφόρησης των εκεί hotspot, ενώ υπήρξε «άδειασμα» όσων ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τα μπάρμπεκιου έξω από προσφυγικές δομές, αφού τόσο ο Στέλιος Πέτσας όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκαν ενάντια σε τέτοιες φωνές, ενώ το ίδιο έκανε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι γραφικότητες κάποτε πρέπει να τελειώνουν».
Ακόμη, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να συζητηθούν οι φορολογικές ελαφρύνσεις, έτσι ώστε οι βουλευτές να μπορούν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες στις τοπικές κοινωνίες τις αλλαγές, αλλά και το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Η αίσθηση του κατεπείγοντος και ο ανταγωνισμός ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ για τη δεύτερη θέση έχουν οδηγήσει στην αναβίωση των χειρότερων χαρακτηριστικών της μεταπολίτευσης
Όλοι αυτοί που συζητούν δημόσια χωρίς να έχουν ελέγξει ούτε τα απολύτως βασικά
«Τα αποτελέσματα της ελληνικής γεώτρησης θέλουν δύο μήνες»
Νέες μειώσεις στην αντλία αναμένονται τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.