Ηχηρό μήνυμα Παυλόπολου στην Τουρκία
«Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι πάνω από όλα δύναμη αποτροπής, υπεράσπισης του Τόπου, της Διεθνούς κι Ευρωπαϊκής Νομιμότητας»
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου σε Τουρκία: Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι δύναμη υπεράσπισης του Τόπου, της Διεθνούς κι Ευρωπαϊκής Νομιμότητας
«Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι πάνω από όλα δύναμη αποτροπής, δύναμη υπεράσπισης του Τόπου, της Διεθνούς Νομιμότητας, της Ευρωπαϊκής Νομιμότητας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε, στη διάρκεια της επίσκεψής του στην αεροπορική βάση της Τανάγρας και στο Αthens Flying International Airshow.
O κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι «Η Ελλάδα υπερασπίζεται την νομιμότητα και παράλληλα και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως είναι τα σύνορα της Ελλάδας. Είστε δύναμη αποτροπής επιδιώκοντας την εμπέδωση της Ειρήνης, αλλά είστε και η δύναμη εκείνη, η οποία αποδεικνύει ανά πάσα στιγμή, ότι μπορεί να υπερασπισθεί τον Τόπο όπως ταιριάζει στην Ιστορία και την παράδοση των Ελλήνων».
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε η Υπέρμαχος Στρατηγός να σκεπάζει πάντα τα φτερά τους και να τους οδηγεί στο δρόμο της Νίκης, και πάνω από όλα στο δρόμο της Ειρήνης, όπως είναι η αποστολή τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όταν υπερασπίζεσαι το ψέμα σου ως «ασήμαντο»
Πότε η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Πότε θα δοθεί η πρώτη ενισχυμένη πληρωμή
«Όταν είσαι πολύ εκνευρισμένος το κινητό πρέπει να φεύγει από το χέρι σου»
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Ποιες μεγάλες αλυσίδες δεν θα λειτουργήσουν
«Έχει ζητήθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό η συνάντηση με την Κοβέσι»
Τι ισχύει με την προσαύξηση στους μισθωτούς
«Απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των υπέρογκων επιτοκίων σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες»
Τελικά πόσα Κράτη Δικαίου έχουμε σε αυτή τη χώρα;
«Θα συνεχίσω να στηρίζω ενεργά τις διεργασίες για την ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης»
«Όποιος θέλει μπορεί να τα ζητήσει από την πρυτανεία του ΕΑΠ στην Πάτρα»
ΗΠΑ και Ιράν βρέθηκαν ένα βήμα πριν ξεκινήσουν και πάλι τον πόλεμο
Η ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ
Μια μαθηματική ανάλυση με αφορμή τις μαρτυρίες της Έλλης Παππά και του γιου της, Νίκου Μπελογιάννη, για την ιστορία του κομμουνιστικού κόμματος
Τουλάχιστον οι επόμενες 11 ημέρες θεωρούνται κρίσιμες
Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αίτηση
Την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 19.30 στην Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών
Η ανάρτηση του βουλευτή Β' Πειραιώς και Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.