- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νέα σχολική χρονιά -Μητσοτάκης: Θα στηρίξουμε το δημόσιο σχολείο
Σε αγιασμό στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου ο πρωθυπουργός
«Θα στηρίξουμε το δημόσιο σχολείο, τη δημόσια εκπαίδευση, την επιμόρφωση των δασκάλων», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι μαθητές και γονείς του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το σχολείο με αφορμή τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.
Κατά την είσοδό του στο σχολείο δέχθηκε χειροκροτήματα ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που τον πλησίασαν για να του μιλήσουν. «Μας έσωσες κύριε πρωθυπουργέ μου. Λεβέντη μου», του φώναξε ένας κύριος.
«Με πολύ μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα μαζί σας στο Γαλάτσι για να γιορτάσουμε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μια σχολική χρονιά στην οποία θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι σε 4.500 δημοτικά σε όλη τη χώρα, σε 5.500 νηπιαγωγεία, με δασκάλους, καθηγητές και βιβλία στη θέση τους. Είναι όπως σήμερα πράγματι μία μέρα γιορτής και θα ήθελα να απευθυνθώ ειδικά στους μικρούς μας μαθητές, ειδικά σε αυτούς οι οποίοι ξεκινάνε για πρώτη χρονιά το σχολείο», είπε απευθυνόμενος στους μαθητές ο πρωθυπουργός και τους παρότρυνε να χαίρονται «τη γνώση και τις εμπειρίες του σχολείου», να σέβονται τους δασκάλους και να ακούν τους γονείς τους.
Απευθυνόμενος στο διδακτικό προσωπικό τόνισε την εκτίμηση και τον σεβασμό της Πολιτείας στο «πολύ δύσκολο έργο που επιτελούν». «Να γνωρίζουν ότι θα είμαστε κοντά τους να στηρίξουμε το δημόσιο σχολείο, τη δημόσια εκπαίδευση, την επιμόρφωση των δασκάλων», συνέχισε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι θα εξεταστούν «τα προγράμματα σπουδών με καλύτερα βιβλία, με περισσότερες διαδραστικές εμπειρίες, με περισσότερη στήριξη στις μαθησιακές δυσκολίες».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φύτεψε συμβολικά ένα δέντρο στον κήπο του σχολείου, ενώ τα παιδιά του έκαναν δώρο έναν βασιλικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.