Πολιτικη & Οικονομια

Ο Αντώναρος αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το 112

Άλλη μία επιτυχία του την οποία ανέδειξαν τα σάιτ της αντιπολίτευσης

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
392103_1.jpg

Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου για το νέο σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης 112.

Στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Αττικής έφτασε το πρώτο μήνυμα από τη γραμματεία πολιτικής προστασίας. Έγραφε τα εξής: «Αποφύγετε ενέργειες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά στην ύπαιθρο. Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς».

Οι δήθεν «φυσιολογικοί» και ουσιαστικά ανίδεοι πολίτες κατάλαβαν ότι επιτέλους δραστηριοποιείται ο μηχανισμός επικοινωνίας με την συγκεκριμένη υπηρεσία και ότι λόγω καιρικών συνθηκών πρέπει να αποφεύγουν τις ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά. Κούνια που τους κούναγε! Ο Ευάγγελος Αντώναρος με το αετίσιο μάτι του ανακάλυψε ότι πίσω από αυτή τη δήθεν αθώα ειδοποίηση, κρύβεται σκάνδαλο μεγατόνων. Πληκτρολογώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεμπρόστιασε τα άνομα συμφέροντα γιατί με τα πολλαπλά μηνύματα που έφτασαν σε αρκετά κινητά κάποιοι τα κονομάνε, συγκεκριμένα οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. «...Και κατά πάσαν πιθανότητα μόνο ο πάροχος που φαντάζομαι ότι, έστω και με το μειωμένο τιμολόγιο που ισχύει σε αυτές και άλλες περιπτώσεις, κανει μεγάλο ταμείο με τις πολλαπλές ειδοποιήσεις».

img_0024.jpg

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή και νυν διαδικτυακός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Τσίπρα διακρίνεται για τη μνημειώδη ικανότητά του να αποκαλύπτει τα σκοτεινά παρασκήνια. Προ διμήνου έδινε με γενναιότητα στη δημοσιότητα το κρυφό γκάλοπ που έδειχνε ότι η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ μόλις με 1,2% (η ακρίβεια είναι το ατού του) και τώρα ξεμπροστιάζει το 112 σαν υπηρεσία κονόμας. Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι η Διαπλοκή και ο Καπιταλισμός έχουν πολλά πλοκάμια και όλοι μαζί προσπαθούν να αμφισβητήσουν το κύρος του συμπαθούς εξολοθρευτή του Μητσοτακισμού και των γαρίδων wasabi* όποτε στη πρώτη περίπτωση έγιναν εκλογές και στη δεύτερη συμφώνησε η κυβέρνηση με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ώστε οι ειδοποιήσεις να μη χρεώνονται στους πολίτες και να μη κοστίζουν στο κράτος.

Όμως όλες αυτές οι ασήμαντες και εμφανώς υποβολιμαίες λεπτομέρειες δεν μπορούν να αμαυρώσουν τους αγώνες για τη δημοκρατία και τον σοσιαλισμό του σ. Αντώναρου ο οποίος συνεχίζει το ξεσκέπασμα της Δεξιάς, καταγγέλλοντας το 112 ότι είναι τόσο ηλίθιο που πιστεύει ότι μπορεί να ξεσπάσει φωτιά σε περιοχή της Αθήνας! «Κι εν παση περιπτώσει: το σημερινό μήνυμα ηταν ηλίθιο κι ανευ αντικειμένου για όσους το έλαβαν μέσα στην Αθήνα. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει δυνατότητα - ακόμη κι αν θέλει -- να βάλει κανεις δασική φωτιά μέσα στη πόλη. Εκτος αν ο συντακτης του μηνύματος θεωρεί την Αθήνα ΥΠΑΙΘΡΟ ( όπως γραφει)».

Μαλλον μας δουλεύουν με τις περίφημες ειδοποιήσεις του 112. Και η δήθεν δικαιολογία στο Αθηναικό Πρακτορείο άλλο...

Posted by Evangelos Antonaros on Saturday, August 10, 2019

Το γεγονός ότι μετά από λίγες ώρες ξέσπασε πυρκαγιά σε κατοικημένες περιοχές πέριξ του Υμηττού, αποδεικνύει ότι η ηλιθιότητα παραμένει ανίκητη.

*σε tweet του ο διεθνιστής Ευάγγελος είχε ενημερώσει τους υπόλοιπους αγωνιστές για το λημέρι των γαρίδων wasabi.

img_0025.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ