Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Βελόπουλος: «Ψεύδεστε στη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Η αναφορά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Βελόπουλος
Κυριάκος Βελόπουλος/©INTIMENEWS/ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Λέει ψέματα η ΝΔ όταν μιλά για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ για το Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε το απόγευμα της Δευτέρας από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε: «Θέλουμε να μάθουμε ποιος και γιατί έκλεισε άρον - άρον το θέμα των Σκοπίων και γιατί ο Κοτζιάς βιάστηκε τόσο με τη Συμφωνία των Πρεσπών» και πρόσθεσε: «Ψεύδεστε στη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπατε ότι θα ακυρώσετε τη Συμφωνία».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «κακή, εγκληματική και εθνικά επιζήμια» την τοποθέτηση του Δημήτρη Σκάλκου στη θέση του γενικού γραμματέα Επενδύσεων και ΕΣΠΑ. «Το κόμμα στο οποίο ανήκε, η “Φιλελεύθερη Συμμαχία” είχε συμμαχήσει με το “Ουράνιο Τόξο”, αυτό δεν το ξέρατε;» τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, επισημαίνοντας: «Δεν γεννάμε. Δεν θέλετε να γεννηθούν Έλληνες; Αν δεν έχουμε Έλληνες, δεν θα έχουμε ασφαλιστικό. Αν δεν έχουμε εργαζόμενους, δεν έχουμε ασφαλιστικές εισφορές».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε επίσης και στο προσφυγικό-μεταναστευτικό, προτείνοντας την άμεση απαγόρευση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ