- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζαχαράκη: Γι' αυτό πρέπει να χτυπά το κουδούνι στις 08.15
Η υφυπουργός Παιδείας επικαλέστηκε και προσωπική εμπειρία στις σχολικές αίθουσες
Η Σοφία Ζαχαράκη εξηγεί για ποιον λόγο πρέπει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία να χτυπά στις 08.15.
Στους λόγους για τους οποίους πρέπει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία να χτυπάει στις 08.15 και όχι στις 09.00, αναφέρθηκε η Σοφία Ζαχαράκη. «Το γεγονός ότι υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι είναι αποτρεπτικό. Μόλις περάσει ένα σημείο χρονικό -και επικαλούμαι και την εμπειρία μου στις σχολικές αίθουσες- επέρχεται μια κόπωση αυξανόμενη» δήλωσε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Παιδείας. Και πρόσθεσε: «Είναι παραγωγικό και έχει δουλέψει πάρα πολλά χρόνια».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6», η κ. Ζαχαράκη υποστήριξε ότι «στο τέλος Ιουλίου τα βιβλία θα είναι στα σχολεία», ενώ για τους εκπαιδευτικούς τόνισε: «Γίνονται ενέργειες για να ξεκλειδώσουν οι διαδικασίες. Σε συνεργασία με τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης να πάμε σε έγκαιρη επίλυση των ζητημάτων, ώστε να είναι το μεγάλο κύμα των καθηγητών 11 Σεπτεμβρίου στις τάξεις τους».
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της ξεκαθάρισε ότι «κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός δομής τη νέα σχολική χρονιά».
Στο θέμα του ωραρίου λειτουργίας σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια είχε αναφερθεί τη Δευτέρα και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή.
Τι είχε πει ο Γαβρόγλου
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου είχε εξαγγείλει πως το πρώτο κουδούνι τη νέα σχολική χρονιά θα χτυπά στις 09.00 για «να κοιμόμαστε λίγο παραπάνω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.