- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δημοσκόπηση Pulse: 9 μονάδες προβάδισμα και αυτοδυναμία για τη ΝΔ
Από 155 ως και 164 έδρες φαίνεται να συγκεντρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Προβάδισμα 9 μονάδων και αυτοδυναμία καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση της Pulse, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Προβάδισμα 9 μονάδων αλλά και αυτοδυναμία με 155 έως 164 έδρες στην ΝΔ, δίνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.
Η δημοσκόπηση καταγράφει το προφίλ των αναποφάσιστων και τις προτιμήσεις τους, τα σενάρια για την κατανομή των εδρών στην Βουλή μετά την κάλπη της 7ης Ιουλίου και εάν θέλουν την διεξαγωγή ντιμπέιτ οι ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, δηλαδή χωρίς λευκό/άκυρο/αποχή, η ΝΔ λαμβάνει 36% και ο ΣΥΡΙΖΑ 27%.
Ακολουθούν στην τρίτη θέση το ΚΙΝΑΛ με 7%, το ΚΚΕ με 5%, η Χρυσή Αυγή με 4%.
Από 3,5% συγκεντρώνουν η Ελληνική Λύση και το Μέρα25. Η Ένωση Κεντρώων λαμβάνει 1,5% και η Πλεύση Ελευθερίας 1%. Άλλο κόμμα (δηλαδή Δημιουργία Ξανά, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Οικολόγοι, ΕΠΑΜ) συγκεντρώνουν 4%. Οι αναποφάσιστοι και όσοι δεν απαντούν φτάνουν στο 7,5%.
Αναλυτικότερα, η εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων για τα υψηλότερα και τα χαμηλότερα ποσοστά των κομμάτων, δείχνει ότι το ποσοστό της ΝΔ θα κυμανθεί από 33,5% έως 38,5%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 24,7% έως 29,3%, το ΚΙΝΑΛ με 8,4%-5,6%, το ΚΚΕ με 6,2% - 3,8%, η Χρυσή Αυγή με 5%-3%.
Το άλλο κόμμα (δηλαδή Δημιουργία Ξανά, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Οικολόγοι, ΕΠΑΜ) κυμαίνεται από 2,9% έως 5,1%, το Μέρα25 από 2,5% έως 4,5%, η Ελληνική Λύση από 2,5% έως 4,5% και οι αναποφάσιστοι και όσοι δεν απαντούν στο 7,5%.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
50.000 Εβραίοι συμπολίτες μας στοιβάχτηκαν σε βαγόνια τρένων και οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα εξόντωσης
Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου
«Την ιστορία την γράφουν όσοι παίρνουν ξεκάθαρη θέση», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας
Ισχυρή και ανθεκτική η ελληνική οικονομία με ανάπτυξη κοντά στο 2%, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup
Όσοι λάβουν τέτοιο μήνυμα καλούνται να το διαγράψουν
Η απάντηση της υπουργού Πολιτισμού σε επίκαιρη ερώτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για πιθανή εμπλοκή κρατικών παραγόντων στις υποκλοπές
Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την διαγραφή Κωνσταντινόπουλου
Η μαθηματική αλληλουχία της σκέψης που επιχειρεί να εξηγήσει το βαθύ περίλυπο ύφος του την ώρα που περπατά στο Σύνταγμα με το πορτρέτο του Χαμενεΐ.
Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια
Ποιοι δικαιούνται ρύθμιση για πληρωμή έως 48 δόσεις
«Η παράδοση της έδρας από τον Κωνσταντινόπουλο είναι ένα δείγμα πολιτικής αξιοπρέπειας»
Η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκτη εκδήλωση του κύκλου της σειράς «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα»
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στέλνει τα πρακτικά της συνεδρίασης στην Επιτροπή Δεοντολογίας
«Είναι σκληρά μέτρα, αλλά δίκαια», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Οι κερδισμένοι και οι χαμένου του νέου τρόπου υπολογισμού του τελικού ποσού
Τι αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη για τους λόγους διαγραφής
Με αναδρομική ισχύ το μέτρο στήριξης, ενδεικτικά παραδείγματα
Μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
Η περιοχή αποκτά κεντρική πλατεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.