- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης: Ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει
Μήνυμα ενότητας από τη Ρόδο έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ
Μήνυμα ενότητας από τη Ρόδο έστειλε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νησιά της Δωδεκανήσου.
Μήνυμα ενότητας από τη Ρόδο έστειλε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νησιά της Δωδεκανήσου.
«Το μήνυμα μου, εδώ πέρα από τη Ρόδο, είναι ένα μήνυμα ενότητας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει» τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν από την Νέα Δημοκρατία.
«Οι έλληνες αναζητούν μία δυνατή φυγή στο μέλλον, αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση» τόνισε επίσης ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη προεκλογική περίοδο από τώρα μέχρι και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε τα εξής:
«Θέλω καταρχάς να συγχαρώ το Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντώνη Καμπουράκη για τις μεγάλες εκλογικές τους επιτυχίες και να πω και στον περιφερειάρχη που συνεχίζει ένα εξαιρετικό έργο αλλά και στον καινούριο δήμαρχο ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν είναι και θα είναι κοντά στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης δεύτερου και πρώτου βαθμού διότι μαζί πρέπει να οικοδομήσουμε την νέα φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα.
Και πράγματι αγαπητέ Γιώργο, αγαπητέ Αντώνη δεν είναι τυχαίο ότι λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου να βρεθώ στην Ρόδο, στα Δωδεκάνησα που τόσο αγαπώ και να εισπράξω και εδώ αυτόν τον δυνατό αέρα της πολιτικής αλλαγής ο οποίος φυσάει πια στη χώρα.
Οι Ελληνες αναζητούν μία δυνατή φυγή στο μέλλον, αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση. Και για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη προεκλογική περίοδο από τώρα μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο, για το πώς θα στηρίξουμε τον τουρισμό, για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα μειώσουμε τη φορολογία, για το πώς οι έλληνες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς. Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Ένα σχέδιο από το οποίο δεν περισσεύει κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα!
Για αυτό και το μήνυμα μου, εδώ πέρα από τη Ρόδο, είναι ένα μήνυμα ενότητας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τόσο η Αριστερά όσο και η Εκκλησία πορεύονται με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών
Αναμένουν απαντήσεις από τη Ryanair – Πιέσεις σε κυβέρνηση και Fraport για λύση
«Βιασύνη και προχειρότητα», λένε από τη ΝΔ
Ο ΥΠΕΞ υπογράμμισε τον ρόλο της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ιορδανίας στη γεωπολιτική σταθερότητα
Η πλευρά Γερουλάνου ζητά όρια στη διεύρυνση, με αιχμές για επιστροφές στελεχών
Ο υπουργός εξήρε την ομάδα του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) για το έργο της στη μείωση του χρέους
Το δικαστήριο έκρινε νόμιμη την επαναγορά και ορθό τον υπολογισμό της τιμής εξαγοράς
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας στα σεμινάρια του ΠΟΥ για την ενσωμάτωση της ψυχικής υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα
Ποιοι εξαιρούνται από τον ηλικιακό «κόφτη» των 65 ετών
Σαφές μήνυμα συνεργασίας από Ελλάδα, Κύπρο και Ιορδανία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε σε εκλογική ετοιμότητα και σκληρή αντιπαράθεση με ΝΔ, με αιχμές για διαφθορά
Στα 2,08 ευρώ/λίτρο η μέση τιμή της απλής στα βενζινάδικα
Ας μην απορούν γιατί είναι κολλημένη η βελόνα, γιατί έγινε σταρ η Καρυστιανού και γιατί ο Μητσοτάκης είναι με απόσταση ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Η υπουργός Εργασίας απάντησε στην πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για 4ήμερη εργασία
Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της η πρώην υπουργός
Αυτό που προέχει για τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι η συγκρότηση μιας εικόνας «κρίσης» (με δίκαιες και άδικες κατηγορίες, λάσπη, υπονόμευση) από την οποία πρέπει για μία ακόμα φορά να διασωθούμε
Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί
Ψηφιακή επανάσταση στην κοινωνική ασφάλιση - Ενοποίηση δεδομένων, ταχύτερη απονομή συντάξεων και άμεση διασύνδεση
«Το νομοσχέδιο ήδη έχει πάει στην Ευρώπη» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.