- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Οριστικό - Στις 10 Ιουνίου ο Τσίπρας θα ζητήσει πρόωρες εκλογές
Σκουρλέτης: «Την άλλη Δευτέρα θα πάει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»
Ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε ότι την άλλη Δευτέρα, στις 10 Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει πρόωρες εκλογές.
Ο Πάνος Σκουρλέτης, γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαίωσε ότι την άλλη Δευτέρα θα πάει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.
Ερωτηθείς, αν θα γίνουν εκλογές τον Ιούλιο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα. Σχετικά, μάλιστα, με τις φήμες που εμφανίσθηκαν σε ΜΜΕ για το ενδεχόμενο οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε αρχικά ότι δεν γνωρίζει κάτι και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτά τα σενάρια διακινήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία».
Μιλώντας στο Open, ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ότι η θέση που εξέφρασε σήμερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι οξύμωρη, ενώ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, είπε ότι «ήταν μεγάλο εμπόδιο με αυτά που εξέφραζε» και πρόσθεσε: «Το ΚΙΝΑΛ τα τελευταία χρόνια κινήθηκε μονομέτωπα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Και ενώ θα έπρεπε, μετά την καθοδική του πορεία, να αναστοχαστεί, δεν αιτιολόγησε μία διακριτότητα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Ποιο είναι το οξύμωρο; Ότι η Φώφη Γεννηματά σήμερα, επανέλαβε τα περί στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντικατέστησε αυτόν που υιοθέτησε αυτή την στρατηγική».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.