- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ψήφισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης
Έκανε λόγο για «προοδευτικές, καινοτόμες, συμμετοχικές παρεμβάσεις» μετά την κρίση
Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την ελπίδα να είναι μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών και στη σημερινή διαδικασία.
Στη Νέα Ερυθραία άσκησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, το εκλογικό του δικαίωμα, για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, περίπου στις 9 το πρωί.
Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την ελπίδα να είναι μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών και στη σημερινή διαδικασία. «Είναι ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας να λαμβάνουν υπόψη οι δημοτικοί άρχοντες και περιφερειάρχες την άποψη των πολιτών, όχι μόνο την ημέρα που ψηφίζουμε», σημείωσε ο κ. Βούτσης και επεσήμανε την ανάγκη για «προοδευτικές, καινοτόμες, συμμετοχικές παρεμβάσεις» μετά την κρίση.
Σε ερώτηση για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Βούτσης απάντησε: «Οι εθνικές εκλογές είναι διαφορετικές, είναι σε άλλο επίπεδο, για τη διακυβέρνηση της χώρας. Οι πολίτες έδωσαν τα μηνύματά τους, αρκετοί δεν συμμετείχαν και λόγω του κατά πόσο μπορούσαν να πάνε στον τόπο καταγωγή τους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.