- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κώστας Μπακογιάννης: «Να αλλάξουμε την Αθήνα όλοι μαζί»
Στην πλατεία Αμερικής ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων
Συνεχίζει τις επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης εν όψει του β' γύρου των δημοτικών εκλογών.
Κοντά στις Αθηναίες και τους Αθηναίους που ζουν και εργάζονται στην περιοχή της πλατείας Αμερικής βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος συνεχίζει να επισκέπτεται καθημερινά γειτονιές της Αθήνας και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συζητά με τους δημότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται, προκειμένου -όπως τονίζει- «να σηκώσουμε όλοι μαζί την Αθήνα Ψηλά».
«Αφού ακούσεις, μπορείς να επιστρέφεις σε κάθε γωνιά της Αθήνας και να προτείνεις. Και όταν εισπράττεις χαμόγελο σημαίνει ότι αξίζει η προσπάθεια να αλλάξουμε την Αθήνα όλοι μαζί», το μήνυμα του κ. Μπακογιάννη, ο οποίος καλεί τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή και να γίνουν μέρος της αλλαγής που θέλουν να δουν στην πόλη τους.
«Αξίζει αυτήν την Κυριακή, να δώσει ο καθένας μας το δικό του στίγμα στη νέα εποχή που έρχεται για την πόλη» προσθέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.