Πολιτικη & Οικονομια

Γιατί ο Κυριάκος Βελόπουλος αξίζει την ψήφο μου

8 λόγοι να στηρίξετε τον άνθρωπο που φιμώνουν τα κανάλια (της διαπλοκής)

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Βελόπουλος

Διαβάστε 8 λόγους που θα σας πείσουν να (μην) ψηφίσετε τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση

Σιγά μην αξίζει την ψήφο μας...αλλά επειδή σας το έταξα διαβάστε.

1. Γιατί είμαι ευαίσθητη, αγνή ψυχούλα και δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Το ότι ο Βελόπουλος είπε μερικά είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Δείτε τις εξαιρέσεις εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ... (είναι πολλές για εξαιρέσεις, αλλά ντάξ’ μωρέ).

2. Γιατί αγαπώ τους ανθρώπους που αγαπούν τη χώρα τους και ο Βελόπουλος θα τους βοηθήσει να μείνουν στη χώρα τους (ακόμα και αν πέφτουν ναπάλμ σε παιδικές χαρές) φτιάχνοντας στον Έβρο τείχος έξι μέτρων (bonus το ναρκοπέδιο!!).

3. Γιατί νόμιζα ότι δεν έχει πιο άκρη (ή μάλλον πάτο) από τη Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με δήλωσή του δεν τον νοιάζει αν είναι πιο ακραίος από τη Χρυσή Αυγή.

4. Γιατί έχουμε πρόβλημα στη μέση και ο Βελόπουλος έχει κάτι σούπερ θαυματουργά ματζούνια που κάνουν τη διαφορά με τον πιο πρωτοποριακό τρόπο: ελαφραίνουν την τσέπη μας από τα λεφτά, άρα μειώνεται το βάρος που ζορίζει μέση και αρθρώσεις.

5. Γιατί είναι ο μοναδικός που θα συνεργαστεί με τον Θεό (δείτε στο 8ο λεπτό του βίντεο), και έχει επιστολές του Ιησού. Και, το κυριότερο, δεν τις κρατάει για τον εαυτό του αλλά τις πουλάει γιατί θέλει να έχουμε όλοι τη ΓΝΩΣΗ (θα μπορούσε να τις χαρίζει αν ήταν τέλειος, αλλά, ντάξ’ μωρέ, μέρος 2ο).

Βελόπουλος: Τείχος και θανατική ποινή

6. Γιατί είναι τόσο δημοκράτης και ανθρωπιστής ώστε να είναι υπέρ της θανατικής ποινής και δεν θέλει οι βιαστές παιδιών να βασανίζονται (από τις σκέψεις τους; από τους συγκρατούμενούς τους;) μέσα σε σωφρονιστικά ιδρύματα μέχρι το τέλος της ζωής τους.

7. Γιατί δεν τον καλούν στα βοθροκάναλα της διαπλοκής και τον φιμώνουν τα τσιράκια του Τζορτζ Σώρος. Φέτος τον έχει καλέσει μόνο 7 φορές ο Παπαδάκης και άλλες τόσες φορές Αυτιάς και Αταίριαστοι. Φυσικά εμφανίζεται σε κανάλια τοπικής εμβέλειας (π.χ. στην Αθήνα που ζει η μισή Ελλάδα) και έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα π.χ. Alpha και ΘΕΜΑ FM.

8. Και, τέλος, γιατί την έχει «ακούσει» πολύ γερά και ή πρέπει να μας πει τι πίνει ή να τον θαυμάζουμε που λέει αυτά που λέει χωρίς ναρκωτικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.