- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει τη μεγάλη, θετική έκπληξη των εκλογών.
Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ, ως ο κύριος φορέας έκφρασης του προοδευτικού χώρου, μπορεί να αποτελέσει τη μεγάλη, θετική έκπληξη των εκλογών», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του κόμματος και εκ νέου υποψήφιος σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές.
Ο κ. Ανδρουλάκης υποστηρίζει, εξάλλου, ότι και σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι Σοσιαλιστές είναι η μόνη πολιτική ομάδα που υπηρετεί το όραμα μιας Ένωσης με περισσότερη δημοκρατία, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη.
Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για αντιγραφή πολιτικών πρακτικών του παρελθόντος και τη ΝΔ ότι κινείται χωρίς σχέδιο θέλοντας να κυβερνήσει ως «γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ» και καλεί τους πολίτες να επιλέξουν το Κίνημα Αλλαγής δίνοντας το μήνυμα «δίκαιης τιμωρίας» και για τους δυο.
Τέλος, επιχειρεί έναν σύντομο απολογισμό του έργου του στο ευρωκοινοβούλιο, αναφερόμενος ιδιαίτερα στον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας και τη συμβολή του σε θέματα που άπτονται των εθνικών μας συμφερόντων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Ένας διανοητής που αναζήτησε κάτω από την πολιτική επιφάνεια τις βαθύτερες πολιτισμικές και ψυχικές δομές και νοοτροπίες μιας κοινωνίας
Κατά τη διάρκεια της άδειας διατηρείται η ασφαλιστική κάλυψη
Το «σαφάρι» φοιτητών και γονέων ξεκίνησε, πάνω από 500 ευρώ τα ενοίκια στην Αθήνα
Τι λεφτά δικαιούνται όσοι εργάζονται αυτό το Σάββατο
Mε αφορμή τον νόμο Παρασκευόπουλου
Πώς θα μπείτε στην εφαρμογή
Η υπουργός Πολιτισμού αποχαιρετά τον φιλόσοφο, που πέθανε σε ηλικία 87 ετών – Η δήλωσή της
Ανοίγουν 11 θέσεις ορισμένου χρόνου για διάφορες ειδικότητες - Οι προθεσμίες
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Το συλλυπητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού
Ξανασυστήνεται ως «συμβιβασμένος Μαδούρο», ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία
Τι πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε
«Κινήθηκε σε όλο το φάσμα, από τις θεωρίες της ιστορικής αιτιότητας έως τη δική του πρόσληψη της πλατωνικής φιλοσοφίας»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον κορυφαίο διανοητή
Αυτοψία της Υπουργού Πολιτισμού σε εμβληματικά έργα του Έβρου
Προχωρούν οι διαγωνισμοί για πλοία ανοικτής θαλάσσης, καταδιωκτικά σκάφη, drone και υποβρύχια
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 3,25 εκατ. ευρώ, αναμένεται να παραδοθεί εντός 24 μηνών
«Η συλλογική μνήμη δεν σβήνει τόσο εύκολα όσο εκείνος πιστεύει», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.