- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Επεισόδιο στη Βουλή. Ζήτησε τον λόγο ο Πολάκης από τον Μητσοτάκη
Πώς αντέδρασε ο πρόεδρος της ΝΔ και η εκδοχή του υπουργού στο Facebook
Επεισόδιο επιχείρησε να στήσει στα έδρανα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Επεισόδιο στα έδρανα της ολομέλειας της Βουλής επιχείρησε να στήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στο τέλος της αντιπαράθεσης του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πολάκης κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα, πήγε στην θέση του κ. Μητσοτάκη και του είπε: «Δεν θα μας μιλάς εσύ για τον φασισμό. Τα υπόλοιπα αύριο».
Αντιδρώντας, ο αρχηγός της ΝΔ είπε: «Άντε φύγε από δω. Πέρασε έξω». Δείτε το σχετικό βίντεο:
Στη συνέχεια οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασαν και διαμαρτυρήθηκαν στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος δεν επανέφερε στην τάξη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
Αργότερα ο κ. Πολάκης έδωσε την δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον κ. Μητσοτάκη με ανάρτηση στο Facebook.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βήμα - βήμα πώς θα γίνει η αίτηση
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.