- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μπουτάρης: Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε
«Από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος»
Συνάντηση του δήμαρχου της ΝΔ με δημοσιογράφους. Τι είπε για τις τελευταίες συνεδριάσεις, που δεν έγιναν λόγω έλλειψης απαρτίας.
Ευχές στους Θεσσαλονικείς για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο δημαρχιακό μέγαρο.
Ο κ.Μπουτάρης, ερωτηθείς για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και για ενδεχόμενη στήριξη σε κάποιον υποψήφιο, απάντησε: «Εκτός από τη συναισθηματική συμπάθεια που έχω προς την ομάδα του Πέτρου Λεκάκη δεν είμαι αυτός που θα δώσω οδηγίες. Θα πρέπει να γίνουν συμπράξεις. Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος».
Με αφορμή τις τελευταίες συνεδριάσεις, που δεν έγιναν λόγω έλλειψης απαρτίας και σχολιάζοντας το πώς θα διοικηθεί ο δήμος Θεσσαλονίκης έως τις 31 Αυγούστου ο κ.Μπουτάρης είπε: «Ο δήμος πρέπει να διοικηθεί. Το φαινόμενο που παρουσιάστηκε και δεν υπήρχε απαρτία σε δυο συνεδριάσεις είναι εξαιρετικά λυπηρό. Δείχνει ασέβεια προς τους ψηφοφόρους. Η δουλειά του δημοτικού συμβούλου είναι να έρχεται στα δημοτικά συμβούλια ένα απόγευμα κάθε 15 μέρες».
Με αφορμή, τέλος, δημοσιεύματα διέψευσε οποιαδήποτε στήριξη προς το κόμμα των Ελλήνων Ριζοσπαστών. «Με ενόχλησε διότι δεν έχω καμία ιδεολογία ή συνάφεια με την πολιτική των Ελλήνων Ριζοσπαστών και λυπάμαι που ο ίδιος ο Σάββας Τσιτουρίδης δέχτηκε να μεταχειρίζονται το όνομα μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.