- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπουτάρης: Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε
«Από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος»
Συνάντηση του δήμαρχου της ΝΔ με δημοσιογράφους. Τι είπε για τις τελευταίες συνεδριάσεις, που δεν έγιναν λόγω έλλειψης απαρτίας.
Ευχές στους Θεσσαλονικείς για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο δημαρχιακό μέγαρο.
Ο κ.Μπουτάρης, ερωτηθείς για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και για ενδεχόμενη στήριξη σε κάποιον υποψήφιο, απάντησε: «Εκτός από τη συναισθηματική συμπάθεια που έχω προς την ομάδα του Πέτρου Λεκάκη δεν είμαι αυτός που θα δώσω οδηγίες. Θα πρέπει να γίνουν συμπράξεις. Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος».
Με αφορμή τις τελευταίες συνεδριάσεις, που δεν έγιναν λόγω έλλειψης απαρτίας και σχολιάζοντας το πώς θα διοικηθεί ο δήμος Θεσσαλονίκης έως τις 31 Αυγούστου ο κ.Μπουτάρης είπε: «Ο δήμος πρέπει να διοικηθεί. Το φαινόμενο που παρουσιάστηκε και δεν υπήρχε απαρτία σε δυο συνεδριάσεις είναι εξαιρετικά λυπηρό. Δείχνει ασέβεια προς τους ψηφοφόρους. Η δουλειά του δημοτικού συμβούλου είναι να έρχεται στα δημοτικά συμβούλια ένα απόγευμα κάθε 15 μέρες».
Με αφορμή, τέλος, δημοσιεύματα διέψευσε οποιαδήποτε στήριξη προς το κόμμα των Ελλήνων Ριζοσπαστών. «Με ενόχλησε διότι δεν έχω καμία ιδεολογία ή συνάφεια με την πολιτική των Ελλήνων Ριζοσπαστών και λυπάμαι που ο ίδιος ο Σάββας Τσιτουρίδης δέχτηκε να μεταχειρίζονται το όνομα μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.