Πολιτικη & Οικονομια

Αποστάσεις και από Κουρουμπλή για Πολάκη

«Δεν είχε κανέναν λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα», το σχόλιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης και Παναγιώτης Κουρουμπλής
Παύλος Πολάκης και Παναγιώτης Κουρουμπλής/©INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

«Ατυχής» η δήλωση Πολάκη, σχολίασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, εκτιμώντας ότι «κακώς μίλησε» ο αναπληρωτής υπουργός για τον Κυμπουρόπουλο.

Ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ανοικτά τη διαφωνία του για τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εκτίμησε πως «κακώς μίλησε» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως «δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα». «Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», στον απόηχο της υποστήριξης-κάλυψης που παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κ. Πολάκη, ο κ. Κουρουμπλής ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο αναπληρωτής υπουργός.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του χαρακτήρισε «άτυχη» την αρχική δήλωση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, η οποία αποτέλεσε την αφορμή για την πρωτοφανή επίθεση του κ. Πολάκη. Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε, επίσης, την άποψη ότι «κακώς» δημοσιεύτηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας το ΦΕΚ του διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ