- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Κυμπουρόπουλο
Επειδή έκανε χρήση του νόμιμου δικαιώματός του να προσληφθεί ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ
Ο Πολάκης επιτέθηκε στον Κυμπουρόπουλο επειδή έκανε χρήση του νόμιμου δικαιώματός του να προσληφθεί ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ. Πολιτική θύελλα για την αήθη επίθεση
Το tweet του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου σχολίασε με αήθη τρόπο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κυμπουρόπουλος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την εξής φράση: «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει».
Δεν θέλησα ποτέ μόρια, #επιδόματα, #χάρες. Ίσες #ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει.
— S. Kympouropoulos (@Kympouropoulos) April 21, 2019
🇬🇷 #eUkympouropoulos 🇪🇺 pic.twitter.com/64zxEOPWfA
Αυτή τη φράση έσπευσε να σχολιάσει στο Facebook του ο κ. Πολάκης, κατηγορώντας τον επειδή έκανε χρήση ενός δικαιώματός του που προκύπτει εκ του νόμου, δηλαδή επειδή διορίστηκε επιμελητής Β’ στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ.
«Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Καμπουρόπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο, όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι :(όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης.
Μητσοτάκης: Ντροπή κύριε Τσίπρα!
Το σχόλιο αυτό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα.
«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο Κυρ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό υγείας, κ. Παύλο Πολάκη και την επίθεσή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας.
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) April 23, 2019
Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασαν έντονα στην επίθεση του κ. Πολάκη, χαρακτηρίζοντάς την «ανήθικη».
«Ό,τι πιο ανήθικο έχει λεχθεί από τον Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Πολάκη, προφανώς ...κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Πόση κακία μπορεί να «κατοικεί» σε μια ανθρώπινη ψυχή;» διερωτήθηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.
Ό,τι πιο ανήθικο έχει λεχθεί απο τον Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Πολάκη, προφανώς ...κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Πόση κακία μπορεί να «κατοικεί» σε μια ανθρώπινη ψυχή; https://t.co/UVZY3EQg9T
— Eliza Vozemberg MEP (@vozemberg) April 23, 2019
«Έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ, μεγαλύτερος βάρβαρος, ανάγωγος και αναίσθητος Υπουργός δεν πρέπει να έχει υπάρξει σε Κυβέρνηση Δυτικής Χώρας, μία Εθνική ντροπή!» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
«Η επίθεση Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου αναδεικνύει: Την πολιτική χυδαιότητα των συνεργατών Τσίπρα. Τη μεσαιωνική αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τον αγώνα που δίνουν συμπολίτες μας σαν τον Κυμπουρόπουλο» σημείωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.
Η επίθεση Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου αναδεικνύει:
— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) April 23, 2019
Την πολιτική χυδαιότητα των συνεργατών Τσίπρα.
Τη μεσαιωνική αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τον αγώνα που δίνουν συμπολίτες μας σαν τον Κυμπουρόπουλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών
Πώς αυξάνεται το πλαφόν ανά πενταετία
Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας για τις οικονομικές εξαγγελίες και την εσωκομματική επικαιρότητα
Δείτε την αναλυτική λίστα
Επίσκεψη και στο υπό ανέγερση Μουσείο Ολοκαυτώματος - «Μάθημα για τους ζωντανούς»
«Πρωτοφανής η πολιτική απάτη του κ. Τσίπρα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Τα λέει ο άνθρωπος ο οποίος έχει ρίξει μια κυβέρνηση της ΝΔ και τον οποίο τον πήρε πίσω η ΝΔ» σημείωσε
«Απέδειξε σήμερα γιατί η κυβέρνηση του ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τη χώρα» σχολιάζει η Θεώνη Κουφονικολάκου
Ο νέος χάρτης φοροελαφρύνσεων για επαγγελματίες και επιχειρήσεις
Η απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη
Σκληρή απάντηση μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.