Πολιτικη & Οικονομια

Ο πιο σίγουρος τρόπος να γίνεις υπουργός με την Προοδευτική Συμμαχία

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
befunky-collage_1.jpg

Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr

Σταματάνε τα εμπόδια τους αγωνιστές; Πώς θα τελειώσουν τη θητεία τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι ήταν αγκαλιά με τον πάτο 4 χρόνια;

 

Έτσι κάπως θα τελειώσουν τη θητεία τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Υπερασπιζόμενοι την ασυλία του Καμμένου.

 

 

Τα εμπόδια δεν σταματάνε τους αγωνιστές. 4 χρόνια στους κινηματικούς δρόμους, ξεπερνούσε δυσκολίες, γκρέμιζε ταξικούς φραγμούς, με πρωθυπουργικά αεροσκάφη, αμάξια, φουσκωτά και επιτέλους, 20 μέρες πριν τις εκλογές, έφτασε στον μακρινό Κορυδαλλό, δάκρυσε.

 

 

Δύο εφημερίδες σήμερα έχουν προσφορά βιβλία. Η μία τη βιογραφία του Παπαδόπουλου της χούντας και η άλλη το έργο του Λένιν «Αριστερισμός, παιδική αρρώστια του κομμουνισμού». Πιο αστείο από την επιστροφή στο παρελθόν είναι ότι και οι δύο είναι κυβερνητικές.

 

 

Μουσείο «ερωτικού προσανατολισμού και κοινωνικού φύλου» θέλει να ιδρύσει η υποψήφια δήμαρχος Νοτοπούλου. Ό,τι και να λες, είναι μερακλήδες στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Η Προοδευτική Συμμαχία θεριεύει μέρα με τη μέρα. Μετά τον Τζουμάκα, η Ραχήλ Μακρή έρχεται να ενώσει κι αυτή τις δυνάμεις της εναντίον της Ακροδεξιάς και του Νεοφιλελευθερισμού.

 

 

Μα είναι δυνατόν να ξέρουν όλοι εδώ και τόσα χρόνια και μάλιστα επισήμως, ότι η υπόθεση της «δολοφονίας Καραμανλή» είναι μια απάτη και παρόλα αυτά να οργανώνουν δίκες, να στήνουν εκδηλώσεις, να κάνουν δηλώσεις; Δεν ντράπηκε κανείς;

 

 

Αυτοί που πιστεύουν ότι θα εξοφλήσουν τις οφειλές τους με το καταπίστευμα Σώρρα είναι αφελείς και αυτός θα καταλήξει φυλακή, αλλά η Βουλή ψήφισε να πάρουμε δύο φορές τόσα, από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις του τρίτου Ράιχ.

 

 

Κοροϊδεύετε τον τυπάκο με το τσαντάκι της Ρένας, αλλά ξέρει αυτός τι κάνει. Η άλλη με την ομπρέλα τώρα είναι υπουργός.

 

 

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να στήσουν τη Γέφυρα προς το Πασόκ και την κεντροαριστερά και θέλουν ήδη να φάνε τον Κουρουμπλή από το ψηφοδέλτιο.

 

 

Θα αντιμετωπίσουμε το διακήδευμα με ανοιχτωσιά, με τις σκέψεις που διασχίζουν το μυαλό μας, γιατί εμείς δεν είμαστε τυμβωθήρες, είμαστε ανοιχτοί και διάτρητοι στην κριτική, χωρίς τη δαμόκλειο σπάθη να γίνουμε πρωθυπουργοί!

 

 

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής Κ. Αρβανίτης γιατί φωτογραφίζει τους διαδηλωτές που τον αποδοκιμάζουν; Θα τα παραδώσει στην υπηρεσία για τα περαιτέρω;

 

 

Ο πάτος του βαρελιού πλησιάζει επικίνδυνα, γράφει η Αυγή για τον Πάνο Καμμένο. Έχει λησμονήσει ότι με αυτόν τον πάτο ήταν αγκαλιά 4 χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ