- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσίπρας: Ο Βασιλιάς της Γκάφας (video)
Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι η συνομιλία στην οποία μας αποκάλυψε ότι τα μπαλόνια που κρατούν τα παιδιά είναι γεμάτα υδρογόνο
Είναι κρίμα που το αγαπημένο πολίτευμα του πρωθυπουργού είναι η δικτατορία σοβιετικού τύπου και όχι η παραδοσιακή μοναρχία καθώς υπάρχει ένας τομέας στον οποίο θα ήταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης: οι γκάφες από αμορφωσιά. Κάνω αυτή τη δουλειά αρκετά χρόνια στα οποία οι γελοίοι, οι ανίκανοι και οι ψεύτες με τους οποίους έχω ασχοληθεί είναι περισσότεροι κι από τις φακές σε πακέτο του μισού κιλού. Ποτέ όμως κανείς δεν έφτασε στα ύψη (ή τα βάθη) στα οποία έχει φτάσει ο πρωθυπουργός και ηγέτης της ελληνικής Αριστεράς, ο Αλέκσης ο Τσίπρας για τον οποίο νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τον όρο «καταληψίας». Με δεδομένο ότι η οργάνωση μιας κατάληψης απαιτεί ένα μίνιμουμ ικανοτήτων και προσπάθειας νομίζω πως πολύ πιο ακριβής είναι ο όρος «κοπανατζής» για τον οποίο είχαμε κάποιες υποψίες μέχρι τη στιγμή που η Άννα η Παναγιωτοπούλου τις έκανε βεβαιότητες.
Έτσι εξηγούνται τα αγγλικά που μοιάζουν με τα ψευτοαγγλικά που μιλούσε ο Γκιωνάκης στις ταινίες, τα ελληνικά που μοιάζουν σαν σενάριο γραμμένο για τη Δέσποινα τη Στυλιανοπούλου, η «Κόπρος του Αυγέα», η ελπίδα ότι ο ελληνικός λαός «θα θρέψει τους καρπούς», οι «ακατάληπτοι δεσμοί», ο «νεοποτισμός», η εκδοχή της Οδύσσειας σύμφωνα με την οποία «ο Οδυσσέας έκλεισε τ’ αυτιά του στις Σειρήνες» η αλλαγή κατεύθυνσης με στροφή 360 μοιρών, η προεδρική «κατολίσθηση», το μπέρδεμα της Ναόμι Κλάιν με την Ναόμι Κάμπελ, η εντύπωση ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, η Μυτιλήνη που δεν έχει σχέση με τη Λέσβο, ο Μεσαίωνας που είναι ένας αιώνας και όλα τα άλλα που μας χαρίζει κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του.
Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι η συνομιλία στην οποία μας αποκάλυψε ότι τα μπαλόνια που κρατούν τα παιδιά είναι γεμάτα υδρογόνο. Ευτυχώς ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε μια ακόμα γκάφα και τα χαρούμενα παιδάκια μάλλον δεν θα ξαναζήσουν την τραγωδία του Χίντερμπεργκ.
Το βίντεο έγινε βάιραλ κι ο πρωθυπουργός μας ξανάγινε ρόμπα και σε περίπτωση (λέμε τώρα) που δεν έχετε απολαύσει την επανάσταση που έφερε στις μεταφορές και τα μπαλόνια, το βίντεο είναι αυτο:
Κατόπιν όλων αυτών, καταλαβαίνετε πως η απορία για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να εισαχθεί στο Πολυτεχνείο ο Αλέκσης (για το πώς πήρε το πτυχίο δεν απορούμε, είναι εύκολο να φανταστούμε) δεν είναι η πιο μεγάλη. Η πιο μεγάλη απορία είναι το πώς κατάφερε να πάρει απολυτήριο Δημοτικού και με ποιο θαύμα πέρασε από το Γυμνάσιο στο Λύκειο. Και μπράβο του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H απάντηση του πρώην υπουργού
Χάρης Δούκας: «Τιμούμε έναν τρόπο σκέψης και δράσης που μας καλεί να δούμε τον κόσμο πιο ολιστικά, πιο υπεύθυνα, πιο ανθρώπινα»
Τα σχολεία της Δυτικής Αττικής επισκέφτηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Έμφαση σε AI, ισότητα πρόσβασης, οικονομική στήριξη και ψυχική υγεία - Νέο όραμα εκπαίδευσης
Πολιτική σύγκρουση για το 2015 και τις καταθέσεις
Tι λένε οι πολίτες για Τσίπρα, Καρυστιανού
Προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των οδηγών λεωφορείων
Ο Παναγιώτατος συμπληρώνει φέτος 35 έτη Πατριαρχικής θητείας και 65 έτη ιερατικής αποστολής
Απάντηση Λιβανού - Κατηγορεί ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά για μικροπολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
Έκκληση προς τους ομογενείς να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
Αβεβαιότητα και διάρκεια θα κρίνουν τον οικονομικό αντίκτυπο της κρίσης - Συντονισμός στην ΕΕ
Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «βολική αντιπολίτευση»
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Ιράν και στον Λίβανο
Ελληνογερμανικές συνομιλίες, με έμφαση στην άμυνα, τη μετανάστευση και την ευρωπαϊκή ατζέντα
Νέα λεωφορεία, νέοι συρμοί και υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία
«Το μέτρο αυτό θα οδηγήσει σε λουκέτα και σε απολύσεις εργαζομένων», εκτίμησε η υπουργός
Σημειώθηκε νέο ρεκόρ στην εκδήλωση ενδιαφέροντος
Τι ισχύει με τη δεύτερη δόση από το επίδομα παιδιού α21
Συνολικά προβλέπονται 12 δράσεις με έμφαση στην αναπηρία, συνολικού προϋπολογισμού 1,47 δισ. ευρώ
Η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.