- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η «προεδρική κατολίσθηση» και η «ολιγαρκής αφθονία» του πρωθυπουργού
Τσίπρας «Να με διορθώνετε σε αυτά είμαι ευτυχής. Σας ευχαριστώ θερμά»
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ακόμα ένα επικό σαρδάμ, αφού μπέρδεψε την κατολίσθηση με τη διολίσθηση και μάλλον πειράχτηκε όταν τον διόρθωσαν.
«Να έχουμε μία προεδρική κατολίσθηση του προεδρικού μας συστήματος» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με τον κ. Τασούλα να τον διορθώνει.
«Να με διορθώνεται σε αυτά είμαι ευτυχής. Σας ευχαριστώ θερμά» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τη φράση «διολίσθηση του προεδρικού μας συστήματος».
Αυτά παθαίνεις αν κάνεις συνέχεια κοπάνες στο σχολείο...
— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) March 14, 2019
Ο Τσίπρας μπερδεύει την κατολίσθηση με την διολίσθηση και τον διορθώνουν pic.twitter.com/xS5YY033Zk
Επεισόδιο νούμερο 2
«Μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και που μπορεί να γίνει πράξη από δυνάμεις σταθερά προσανατολισμένες στη κοινωνική πρόοδο και σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας», έγραψε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του και οι χρήστες του Twitter αγωνίζονται να καταλάβουν τι εννοεί.
Και οι επισημάνσεις του Twitter:
Ομολογώ γκουγκλαρα για να δώ τι εννοεί με το "ολιγαρκους αφθονιας", αυτό... μου έβγαλε! Υποθέτω εννοεί να ειστε ολιγαρκεις εσείς γιδια που με ψηφίσατε, οσο για μας του κόμματος υπάρχει αφθονία, τρωμε με χρυσά κουτάλια! Σοσιαλιστικος παράδεισος!!
Προς όλους εσάς που κάνετε φαβ ή ρτ στς βλακείες που ξεφουρνίζει το ζαβό,πείτε μας ειλικρινά ,καταλαβαίνετε τι εκστομίζει ή σας προκαλεί μόνο το ότι τα λέει ο ηγέτης για να το κάνετε?Πράγμα που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είστε άσχετα γίδια αγόμενα κ φερόμενα.
Όταν λέει ο Τσίπρας ''ολιγαρκή αφθονία'', το ολιγαρκής είναι για εσάς και η αφθονία, για αυτόν και την Κυβέρνηση του για να μην μπερδεύεστε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Χιλιοστό» για την ταραγμένη εκείνη περίοδο
H απάντηση του πρώην υπουργού
Χάρης Δούκας: «Τιμούμε έναν τρόπο σκέψης και δράσης που μας καλεί να δούμε τον κόσμο πιο ολιστικά, πιο υπεύθυνα, πιο ανθρώπινα»
Τα σχολεία της Δυτικής Αττικής επισκέφτηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Έμφαση σε AI, ισότητα πρόσβασης, οικονομική στήριξη και ψυχική υγεία - Νέο όραμα εκπαίδευσης
Πολιτική σύγκρουση για το 2015 και τις καταθέσεις
Tι λένε οι πολίτες για Τσίπρα, Καρυστιανού
Προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των οδηγών λεωφορείων
Ο Παναγιώτατος συμπληρώνει φέτος 35 έτη Πατριαρχικής θητείας και 65 έτη ιερατικής αποστολής
Απάντηση Λιβανού - Κατηγορεί ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά για μικροπολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
Έκκληση προς τους ομογενείς να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
Αβεβαιότητα και διάρκεια θα κρίνουν τον οικονομικό αντίκτυπο της κρίσης - Συντονισμός στην ΕΕ
Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «βολική αντιπολίτευση»
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Ιράν και στον Λίβανο
Ελληνογερμανικές συνομιλίες, με έμφαση στην άμυνα, τη μετανάστευση και την ευρωπαϊκή ατζέντα
Νέα λεωφορεία, νέοι συρμοί και υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία
«Το μέτρο αυτό θα οδηγήσει σε λουκέτα και σε απολύσεις εργαζομένων», εκτίμησε η υπουργός
Σημειώθηκε νέο ρεκόρ στην εκδήλωση ενδιαφέροντος
Τι ισχύει με τη δεύτερη δόση από το επίδομα παιδιού α21
Συνολικά προβλέπονται 12 δράσεις με έμφαση στην αναπηρία, συνολικού προϋπολογισμού 1,47 δισ. ευρώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.