- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τσίπρας σε Μοράλες: Μας συνδέουν κοινές αξίες και κοινά ιδανικά
«Το νήμα του κοινού αγώνα των λαών απέναντι σε κάθε μορφής καταπίεση είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο»
«Βολιβία είναι μια μακρινή χώρα, αλλά μας συνδέουν κοινές αξίες, κοινοί αγώνες και κοινά ιδανικά» είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρόεδρο της Βολιβίας Έβο Μοράλες.
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στους αγώνες για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη στη Βολιβία και σημείωσε πως γι’ αυτό άξιζε τον κόπο η επίσκεψη του Έβο Μοράλες νωρίτερα στην Ακρόπολη, ένα μοναδικό οικουμενικό μνημείο για όλη την ανθρωπότητα, στην Αθήνα, το λίνο της Δημοκρατίας.
«Το νήμα του κοινού αγώνα των λαών απέναντι σε κάθε μορφής καταπίεση και ολοκληρωτισμό είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να το πιάσουμε όλοι μαζί, απέναντι στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ζητώντας από τον κ. Μοράλες να μεταφέρει στον λαό της χώρας του τους ειλικρινείς χαιρετισμούς και τα βαθιά αισθήματα αλληλεγγύης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.